KK Crvena Zvezda

Dakle, ako si navijac Partizana, ti da bi osudio postupak suparnickih navijaca, prvo moras da se pospes pepelom po glavi zbog navijaca tvog kluba, kao da se neke stvari ne podrazumevaju, verovatno smo svi kao onaj decko kojeg zabavlja sprdanje sa staricom i trenerom koji je popljuvan cim je krocio na parket.
Mi smo pisali o tome i o Vesni na KKP temi na kraju utakmice, verujem da je tada i Decky rekao sta misli o tome.

Ristovic pokusava da izvuce A licencu na 3 godine, nude 3 miliona evra da daju za to. z:D

Videcemo, moze i Cedevita toliko da plati, a bogumi i Milo. Igra se igrica da se obezbede na neki period, ili bar tako misle da bi se time obezbedili.

PS: A bogumi, moze i Alek da da i nekoliko puta vise, ionako nisu u igri necije pare.

Poslednja izmena:
Ja sam vec napisao da je i jedno i drugo sramota. A neko to ne moze da prevali preko jezika pa cuti ko mutav a prvi je kad treba da se provocira.

Prvo se praviš lood na čiji račun su uvrede a onda da li ih podržavam.
Napiši da je sramota kada postave tvoji grobari,ne treba bi sada ovo prenemaganje.
A za to provociranje ti si najzaslužniji.Namerno ostavljaš provokacije tvojih grobara i sada mene prozivaš,zato nemoj ti da se praviš mutav.

- - - - - - - - - -

A parole za Vesnu Čović ? Osuđujem obe naravno ( mada nisam čuo uvrede na račun Džikićeve majke), ali nemoj prosipati lažu "avangardnu" moralnost.

Pusti ih,vidiš da to samo mogu oni da se prave tako loodi.
Pogledaj njihovu stranicu i sve će ti biti jasno (naravno uz blagoslov moderatora).

Prvo se praviš lood na čiji račun su uvrede a onda da li ih podržavam.
Napiši da je sramota kada postave tvoji grobari,ne treba bi sada ovo prenemaganje.
A za to provociranje ti si najzaslužniji.Namerno ostavljaš provokacije tvojih grobara i sada mene prozivaš,zato nemoj ti da se praviš mutav.

- - - - - - - - - -

Pusti ih,vidiš da to samo mogu oni da se prave tako loodi.
Pogledaj njihovu stranicu i sve će ti biti jasno (naravno uz blagoslov moderatora).

I dalje nema odgovora. Hvala samo dokazujes kakav si covek.

Ja odgovaram na pitanja a ti ih izbegavas. Ja sam osudio vredjanje Vesne Covic jer smatram da je najruznije kada vredjate porodicu nekome. A ti vesto izbegavas ne da osudis vredjanje Dzikiceve majke nego nego neces ni da odgovoris na pitanje. I hvala ti na tome. :thumbdown:

Dobio si odgovor i tada se javi.Nije potrebno praviti se nemušt.
EDIT:
Tek sada vidim da ti opet ponavljaš nešto što nisam napisao - ko spominje vređanje njegove keve i dokle misliš da igraš ove igre ubacivanja nečeg što nije napisano?

Poslednja izmena:
Ovo je lik koji je menadzer i Pavlovicu, u nekom razgovoru prica koga je sve nudio na pocetku sezone (Mirku Pavlovicu):

12645090_896906150424959_5242498474234052107_n.jpg

Zanimala me je ova utakmica, i prevagnulo je na vasu stranu, kao i protiv Unikahe zbog vise ulozene energije i bolje pripreme. Naravno, tu je i kvalitet stranaca koji su postigli ubedljivo najveci deo poena.

Ne znam sta misle ti iz UNI i LOK kad dolaze ovde, suvise lako su pali jer su sagoreli a nisu se ni pripremili - cak i ja im mogu reci da ne smeju da upadnu u euforiju, da je bolje zrtvovati na startu neke faulove da se Miler ne raspuca, a Cirbesa od pocetka probati udvajati. Radonjic je maestralno potrosio 2 igraca (Lazic i Dangubic) da izbace iz ritma Dilejnija (samo je 5 poena dao iz igre, potpuno van svoje seme). Klaver je opak igrac i isporucio je svoje, Rendolf je zanimljiv igrac ali se potrosio protiv Cirbesa i upao u nervozu. On i Singlton nisu koristili brzinu i atletiku u odnosu na Cirbesa i Stimca, nego su se ispucavali spolja. Inace, posto me je mladi kolega NoRespect prozivao za Cirbesove faulove u proslom derbiju, nek izbroji koliko mu je faulova u napadu svirano sada, pa nek kaze - o tome i pricam, radi to sto radi sa ostatkom ekipe, pa ako prodje, prodje. Inace mi se ne svidja sto je ove sezone postao sve vise prljav igrac, mnogo gestikulacija ka sudijama, trash talk, provociranje protivnika guranjem, itd. Prosle sezone je bio sa Jovicem mozda i najfer igrac.

U slucaju poraza, kontam da bi sanse za prolaz dalje bile 40%, sada mislim da su oko 60%, po cistoj statistici.

Zvezda realno u ovoj grupi ima drugu ili mozda trecu po vrednosti ekipu.
Ne pricam ovde o velikim budzetima, ili velikim zvezdama, nego o ekipama.
Uz Fenerbahce jedina ekipa koja ne zavisi samo od jednog igraca, sasvim na nivou jednog Efesa.
Sad, kad se Kinsi uigra sa ekipom, i kad se vrati Mitrovic, ovo je verovatno najbolja ekipa sa ovih prostora zadnjih mnogo godina, ukljucujuci i onaj Partizan sa final4.
Plasman Zvezde ce najvise zavisiti od dvomeca sa Cedevitom, jer sam ja ubedjen da ce Zvezda sledece nedelje lagano dobiti Darusafaku u gostima.
Ono sto je zanimljivo, AKO se Zvezda plasira u TOP8 je sto u drugoj grupi postoje ekipe koje Zvezda moze lagano da dobije u plejof seriji, makar igrali jednu vise u ostima..Tu pre svega mislim na KahaLaboral,Brose Basket,Barselonu, a mislim i da ce se Himki u nekoj tvrdoj plej of seriji prosto raspasti.

Poslednja izmena:
Jos je rano za bilo kakve procene, pre 3 kola nije izgledalo ovako, a onda su dobili raspali PAO, i evo sad ove 2 ekipe. Pobedu nad LOKO smatram pravim dobrim poslom (Unikaha manje/vise).
Mnoge ekipe menjaju formu, Unikaha je pre tipa 2 meseca tukla CSKA u Moskvi, dobra su ekipa, ali su sad ocito pali sa formom. PAO ce mozda ubrzo smeniti Djordjevica i dovesce 2 igraca, pa mogu da krenu na bolje. Efes moze mnogo bolje od ove jadnosti koju trenutno igraju.

Ne moze se procenjivati na 10 kola unapred nista.

Inace, PAO se izvukao jedva kuci protiv mrtvog Dogusa, ali bilo bi bolje da su ovi dobili. Oni se ocajnicki bore za svoju prvu pobedu, a vi im idete na noge. Bice interesantno, oni su trula ekipa koja je prosla dalje samo zato sto je Makabi potpuno propo, ali se krljaju jako i kvare igru. A Zvezdi takva igra slabo odgovara, ako se ne razigraju Miler, Cirbes, Kinsi, njima odgovara neko ludilo i euforija uz standardnu fe-no-me-nal-nu odbranu.. Priprema mora dobro da se odradi jer Dogus napada kod kuce odmah preko Erdena koji je visok i jak, mnogo ekipa je napunio ekspresno, Cirbes se mora spasti ranih faulova i slicno. Mozda bolje krenuti sa Stimcem da napravi nekoliko faulova na ovom Erdenu, ionako je Radonja majstor za te taktike, a igraca za trosenje fala bogu ima.

Poslednja izmena:
Vrlo bitna utakmica koja može odrediti dalji tok u ovoj fazi takmičenja jeste u Četvrtak protiv Daraušafake, gde, ako tu utakmicu dobijemo potrebno je na strani naći još jednu koju bi mogli pobediti i time dovesti klub i regionalnu košarku na neki viši nivo, a onda će doći i A.

Vrlo bitna utakmica koja može odrediti dalji tok u ovoj fazi takmičenja jeste u Četvrtak protiv Daraušafake, gde, ako tu utakmicu dobijemo potrebno je na strani naći još jednu koju bi mogli pobediti i time dovesti klub i regionalnu košarku na neki viši nivo, a onda će doći i A.

Svaka utakmica može odrediti dalji tok ali sa Darušafakom možemo i opušteno i sada je najbitnije dobijati sve ove do kraja na domaćem terenu.

Posle Daraušafake nam dolazi Ceda, zatim Efes i tu bi u nekoj srećnoj varijanti mogli da izađemo na 6/2 gde bi nakon toga išli feneru na noge.
Ako bi iz ta sledeća tri susreta uzeli dve pobede (5/3) mi sebe stavljamo u vrlo povoljnu poziciju, iz tog razloga sam i pisao kako nam je bitna pobeda sutra, jer bi sa tom pobedom skoro osigurali sledeći stepenik.

Kao argument za A-licencu se nudi i odrzavanje F4 EL u Beogradu. Ocekivano, iza ovog projekta stoje grad i drzava.

Utakmica protiv Efesa se izgleda nece moci igrati ni u Pioniru, ni u Areni.

U nekom realnom svetu, to bi bio isto zanimljiv argument za A-licencu - klub koji ima samo konzervu u Zelezniku.

Kao argument za A-licencu se nudi i odrzavanje F4 EL u Beogradu. Ocekivano, iza ovog projekta stoje grad i drzava.

Utakmica protiv Efesa se izgleda nece moci igrati ni u Pioniru, ni u Areni.

U nekom realnom svetu, to bi bio isto zanimljiv argument za A-licencu - klub koji ima samo konzervu u Zelezniku.
Партизан нема ни ту конзерву. Партизан има само дугове, и ускоро катанац :) Можда лимени катанац, видећемо.

Back