KK Crvena Zvezda

Preciznije "točka" kako bi vi inače rekli.
Nego,šta sam to sinoć propustio,kakva je ono van-planetarna euforija nakon vaše pobede nad (ako kažem pravilno koga,obrisaće mod) sokićima?
"Raspala Zvezda i cedevita igraju TOP 16".
Vidim i da ste nas već prežalili i rasturili na sitne deliće pre početka domaćeg plej-ofa.Bravo :kpozdrav:

Preciznije "točka" kako bi vi inače rekli.

Joj da, oprosti. :hahaha:

Pa, da kazem na jeziku koji toliko potenciras, play-off naseg domaceg natjecanja dolazi za nekoliko meseci, tj. u svibnju i lipnju. Pitanje je u kakvoj ce se formi nalaziti nase momcadi, kao i pitanje eventualnih ozljeda. Uz to, vjerujem da ce vasi duznosnici i predsjednik udesiti, kao sto i uvek pokusavaju, odgovarajucu logistiku za presudno natjecanje. Nas Partizan ce biti zadovoljan ulogom "underdog" momcadi ali tako reci sa vrlo ostrim zubima, tako da vasu momcad niposto ne smatram otpisanom. :bye:

Sa jezika vasih sponzora mozemo preci i na jezik vasih sportskih prijatelja iz CG, po potrebi.

Joj da, oprosti. :hahaha:

Pa, da kazem na jeziku koji toliko potenciras, play-off naseg domaceg natjecanja dolazi za nekoliko meseci, tj. u svibnju i lipnju. Pitanje je u kakvoj ce se formi nalaziti nase momcadi, kao i pitanje eventualnih ozljeda. Uz to, vjerujem da ce vasi duznosnici i predsjednik udesiti, kao sto i uvek pokusavaju, odgovarajucu logistiku za presudno natjecanje. Nas Partizan ce biti zadovoljan ulogom "underdog" momcadi ali tako reci sa vrlo ostrim zubima, tako da vasu momcad niposto ne smatram otpisanom. :bye:

Sa jezika vasih sponzora mozemo preci i na jezik vasih sportskih prijatelja iz CG, po potrebi.

Kakvo crno potenciranje,evo kako vam lepo ide maternji ;)

Ne kaze se maternji jezik nego materinski jezik.

Bogami, naucices ti pored mene, od sad samo tako pricam s tobom. Treba prevaspitati mlade generacije koje se nisu ni rodile u zajednickoj drzavi, u bratstvu i jedinstvu, za buducnost ih nauciti na postovanje, umesto nacionalistickog blebetanja i guslanja (da mi ne zamere ovdasnji ljubitelji gusli).

Zdravo svima,

Ova poruka je napisano zahvaljujući Google Translate.

Ja sam iz Turske i želim da poseti Beogradu za prva dva plej-off igre Crvene zvezde. Može li mi iko govori engleski pomoći? Moja e-mail adresa je industrieerfolge@gmail.com, možete mi poslati ga ovde ... Ili, mogu li da razgovaram na engleskom ovde? Ja ne mogu da govorim srpski uopšte.

Moja glavna pitanja su,

1) Mogu li kupiti ulaznice online unapred?
2) Da li mogu da pronađu mesto u Kombank Areni za dve utakmice?
3) Ako ne mogu naći kartu ... Mogu li kupiti u areni?
4) Koliko će ulaznice koštaju otprilike?

Ako neko može da mi pomogne na engleskom, ja bih stvarno zahvalan. Hvala Vam mnogo!

nas tim protiv njihovog :D

od jednog grobara kapa dole za ostavljanje mooda na parketu ... hebi ga lako vam je bilo kada imate "vetar u ledja" :D ... odlicna utakmica za gledati i uzivati
nego sta ako je tajvetar u ledja kad se onaj sa "sipke" sto mu se megafon zalepio za ruku upuva u punoj areni :mrgreen:

Unikaha trenutno ubedljiva i ocekivano ekstra motivisani Nedovic sa 16 poena. Nista oni nisu specijalno odigrali u odnosu na dosadasnju sezonu medjutim Zvezda ocajna, igra amaterski, neracionalno, bez organizacije, unapred su se predali.

Back