Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Tebi je smesno sto su vredjali zenu od 70 godina?
A parole za Vesnu Čović ? Osuđujem obe naravno ( mada nisam čuo uvrede na račun Džikićeve majke), ali nemoj prosipati lažu "avangardnu" moralnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je smesno sto su vredjali zenu od 70 godina?
Ja sam vec napisao da je i jedno i drugo sramota. A neko to ne moze da prevali preko jezika pa cuti ko mutav a prvi je kad treba da se provocira.

Ja sam vec napisao da je i jedno i drugo sramota. A neko to ne moze da prevali preko jezika pa cuti ko mutav a prvi je kad treba da se provocira.
A parole za Vesnu Čović ? Osuđujem obe naravno ( mada nisam čuo uvrede na račun Džikićeve majke), ali nemoj prosipati lažu "avangardnu" moralnost.
Prvo se praviš lood na čiji račun su uvrede a onda da li ih podržavam.
Napiši da je sramota kada postave tvoji grobari,ne treba bi sada ovo prenemaganje.
A za to provociranje ti si najzaslužniji.Namerno ostavljaš provokacije tvojih grobara i sada mene prozivaš,zato nemoj ti da se praviš mutav.
- - - - - - - - - -
Pusti ih,vidiš da to samo mogu oni da se prave tako loodi.
Pogledaj njihovu stranicu i sve će ti biti jasno (naravno uz blagoslov moderatora).
I ti kakav si moderator.
Ja odgovaram na pitanja a ti ih izbegavas. Ja sam osudio vredjanje Vesne Covic jer smatram da je najruznije kada vredjate porodicu nekome. A ti vesto izbegavas ne da osudis vredjanje Dzikiceve majke nego nego neces ni da odgovoris na pitanje. I hvala ti na tome.![]()
Vrlo bitna utakmica koja može odrediti dalji tok u ovoj fazi takmičenja jeste u Četvrtak protiv Daraušafake, gde, ako tu utakmicu dobijemo potrebno je na strani naći još jednu koju bi mogli pobediti i time dovesti klub i regionalnu košarku na neki viši nivo, a onda će doći i A.
Партизан нема ни ту конзерву. Партизан има само дугове, и ускоро катанацKao argument za A-licencu se nudi i odrzavanje F4 EL u Beogradu. Ocekivano, iza ovog projekta stoje grad i drzava.
Utakmica protiv Efesa se izgleda nece moci igrati ni u Pioniru, ni u Areni.
U nekom realnom svetu, to bi bio isto zanimljiv argument za A-licencu - klub koji ima samo konzervu u Zelezniku.
Можда лимени катанац, видећемо.