Jakovljevic kod Andjusa rekao da je bio specijalan sastanak sa igracima dan posle derbija u podne. Jedan obican poraz, cime su to zasluzili, pa gubili su i od Igokee i Olimpije koji su jednako slabi kao i Partizan, i to jos na svoje domacinstvo a ne u gostima.
Uzgred, bice zanimljiva utakmica sa LOKO, smatram da taj tim ima kapacitet da na nacin Fenera napravi probleme, ali pitanje je da li ce i oni biti u Beogradu ladni kao spricer kao igraci Fenera. Ocekivao sam vise od Unikahe, nemaju oni ne znam kakav opasan sastav sa mrak igracima, ali Plaza je dobar trener i oni igraju dobro, timski, organizovano, imaju dosta dobrih stvari. No, nisu se snasli na fe-no-me-nal-nu odbranu (narocito Kuzminskas koji je najbolji igrac a bio je unisten i zadavljen ko pile), i izgubili su maltene rutinski. Primetio sam i nedostatak skautinga, oni ne poznaju vase igrace, skakali su na finte Lazica kao da je Curry glavom i bradom, smesno bilo za gledati. Vas tim ozbiljnije to shvata i priprema se, i to pravi razliku kad razlika u suvom kvalitetu nije toliko astronomska kao sto je protiv Fenera, ili bi bila protiv recimo CSKA.
Lokomotiva ima neke opasnije igrace od UNI, pre svega Dilejni. Nemaju poput Fenera dobrog pravog centra, i bice zanimljivo videti da li ce Rendolf i Singlton praviti probleme Cirbesu i Mileru ili ce biti obrnuto. I mislim da nece koristiti veliku rotaciju, to ce im biti mana.
Eventualna vasa pobeda moze da zaista znaci za TOP8, ova protiv Unikahe i ne toliko, ona se morala podrazumevati. Jer onda slede gostovanja mucenoj Darusafaki i solidnoj Cedeviti, a obe ekipe su u dometu.