KK Crvena Zvezda

Jel palio Covke baklju? :mrgreen:

Ljudi su i prosle sezone vise slavili KLS nego ABA i EL, o cemu mi pricamo. Danas je bilo svakako zasicenja jer nikome nije lako da sa istim motivom igra EL pa onda ABA protiv slabijih, ali je bilo i potcenjivanja. A radi se o "nebitnoj" borbi za drugo mesto, Partizanu za opstanak.

Nije viđena možda na forumima, ali je viđena na Malom Kalemegdanu.

Posle osvajanja kupa,stvarno je za poređenje :roll:
Ali opet kad pogledaš i ne postoji neka razlika između ovog našeg radovanja i onog vašeg od sinoć - mi nakon dosta vremena uzeli neki trofej a vi nakon dužeg perioda osvojili trofej,pardon,osvojili važne bodove za opstanak :lol:
Sasvim razumljiva vaša opšta histerija nakon utakmice z;)

Auuu... kakva egzaltacija među jugoslaveima. Cele noći od ushićenja niste spavali.
Razumem ja to . Skoro pa ste izborili opstanak.
A sinoć jeste bili bolji tim.
Našao si nas i njih da upoređuješ!
Njih nema na košarkaškoj mapi Evrope (a još malo pa ni u ovoj regionalnoj),mogu da se klibere kada imaju slobodnog vremena koliko im duše ište.
Nama je ovo došlo kao odmor i bez ikakvog opterećenja se odigralo jer je sve bilo ranije dogovoreno :ok:
Po ko zna koji put ih spašavamo.

Njih nema na košarkaškoj mapi Evrope (a još malo pa ni u ovoj regionalnoj),mogu da se klibere kada imaju slobodnog vremena koliko im duše ište.
Nama je ovo došlo kao odmor i bez ikakvog opterećenja se odigralo jer je sve bilo ranije dogovoreno :ok:

Mi smo na kosarkaskoj mapi Evrope zauvek upisani zlatnim slovima.
A za ovo boldovano :zcepanje::hahaha::klap::mazi::cepanje::hahaha1:

Mi smo odigrali sramno. Izgubiti od ovakvog tima je baš sramota. Kao i od Igokee, Olimpije i sličnih.
Jednostavno smo ih potcenili. Ništa tu nije nameštano.
Nije smak sveta li ja nisam baš ubeđen da ćemo glatko i lako dobiti Cedevitu s dva gostovanja u ZG.
Dzaba nam je i F4 ako dogodine ne budemo bili u EL.

Jakovljevic kod Andjusa rekao da je bio specijalan sastanak sa igracima dan posle derbija u podne. Jedan obican poraz, cime su to zasluzili, pa gubili su i od Igokee i Olimpije koji su jednako slabi kao i Partizan, i to jos na svoje domacinstvo a ne u gostima.

Uzgred, bice zanimljiva utakmica sa LOKO, smatram da taj tim ima kapacitet da na nacin Fenera napravi probleme, ali pitanje je da li ce i oni biti u Beogradu ladni kao spricer kao igraci Fenera. Ocekivao sam vise od Unikahe, nemaju oni ne znam kakav opasan sastav sa mrak igracima, ali Plaza je dobar trener i oni igraju dobro, timski, organizovano, imaju dosta dobrih stvari. No, nisu se snasli na fe-no-me-nal-nu odbranu (narocito Kuzminskas koji je najbolji igrac a bio je unisten i zadavljen ko pile), i izgubili su maltene rutinski. Primetio sam i nedostatak skautinga, oni ne poznaju vase igrace, skakali su na finte Lazica kao da je Curry glavom i bradom, smesno bilo za gledati. Vas tim ozbiljnije to shvata i priprema se, i to pravi razliku kad razlika u suvom kvalitetu nije toliko astronomska kao sto je protiv Fenera, ili bi bila protiv recimo CSKA.

Lokomotiva ima neke opasnije igrace od UNI, pre svega Dilejni. Nemaju poput Fenera dobrog pravog centra, i bice zanimljivo videti da li ce Rendolf i Singlton praviti probleme Cirbesu i Mileru ili ce biti obrnuto. I mislim da nece koristiti veliku rotaciju, to ce im biti mana.

Eventualna vasa pobeda moze da zaista znaci za TOP8, ova protiv Unikahe i ne toliko, ona se morala podrazumevati. Jer onda slede gostovanja mucenoj Darusafaki i solidnoj Cedeviti, a obe ekipe su u dometu.

Poslednja izmena:
Naravno da je održan sastanak sa igračima.
Ponašanje i zalaganje igrača u ABA ligi je sramno . Ako je već ABA liga najbitnija (a jeste) onda su porazi od Igokee, Olimpije i JSDP-a nedopustivi.
Takođe je nedopustivo da od četiri derbija (sa Budučnošću i Cedevitom) mi izgubimo tri.
Ako se ne osvoji ABA liga (a biće baš teško) dzaba onda ove pobede u EL.

Osim malog broja igraca koji je ocigledno mislio da moze svuda da lagano prodaje iste fore (Guduric, Simonovic, Miler), nisam primetio manjak zalaganja. Manje se zalozio strucni stab koji nije nista pripremio, a naravno da Radonjic po obicaju nije znao da improvizuje i odgovori na Dzikiceve jednostavne takticke izazove (lazni presing, biranje igraca koji ce da sutaju, nekakav zacetak uigravanja kombinovane odbrane, i sl). Isto tako, cak ni taj strucni stab nije kriv sto gura 2 fronta sa sastavom koji je istumbala uprava zbog kompletno promasenog prelaznog roka, i ocekivano tu i tamo ne moze da odrzi intenzitet - ukoliko kojim slucajem sezona ne zavrsi zeljeno, prvi bi Covic trebao da odrzi sastanak sa svojom glavom.

No, nikad taj nece biti na udaru, nego igraci ili muceni Radonjic. :mrgreen:

Poslednja izmena:
A za ovo boldovano :zcepanje::hahaha::klap::mazi::cepanje::hahaha1:

Za ovo boldovano 1.000 x :hahaha:
Cenjeni ste u pm,jedva su se uzdržali da vam ne dodele A licencu za EL :lol:
Ali je zato vaš doživotni mag rešio da im se na**be majki pa je odustao od EK.Eno sada kukaju za vama :rotf: a vama učinio medveđu uslugu čije posledice i danas možete da osetite.Ali zato ne brinite,uvek možete slepo da pratite vašeg maga u stopu (u nedostatku nekih važnijih utakmica za opstanak u aba ligi) i da se radujete pobedama našeg,pardon,francuskog kluba :cool:
Jedino takmičenje koje će te u budućnosti moći da se takmičite biće kup Slavice Ćukteraš :ok:

- - - - - - - - - -

Dok ti moras da marljivo treniras i spremas taktiku za Lokomotivu, usput ides u skolu, itd. :lol:

Repliciranje tvojih postova postaje veoma opasno za moj opstanak na krstarici !
Asocijacija - tvoje viđenje odnosa sudija prema Cirbesu u derbiju.

- - - - - - - - - -

Poznata je vasa navijacka kultura.

Našao ko da nam priča :lol:

Poznata je vasa navijacka kultura.

Bitno da ste vi oličenje navijačke kulture.
Pre par dana, mali balavi grobarčić, cirka do 10 god, na sav glas peva vaše kulturne navijačke pesmice o Čoviću a ponosni tatko ga tapše po glavu.
Ko je gledao prenos na areni video..

- - - - - - - - - -

Niko vas se više ni ne seća u EL.

Bitno da ste vi oličenje navijačke kulture.
Pre par dana, mali balavi grobarčić, cirka do 10 god, na sav glas peva vaše kulturne navijačke pesmice o Čoviću a ponosni tatko ga tapše po glavu.
Ko je gledao prenos na areni video..

- - - - - - - - - -

Niko vas se više ni ne seća u EL.

Dok su išle pogrdne poruke za Džikića,Gospođa majka njihovog trenera je sve to pažljivo upijala i na poluvremenu je došla ipred našeg dela tribina i sa parketa onako žalosno raširila ruke "zašto".
Smeh na tribini :hahaha:
Čedo mamino :lol:

Tebi je smesno sto su vredjali zenu od 70 godina?

Njemu je smesno zato sto je starica dobrodusno i naivno reagovala na vredjanje njenog sina iza njenih ledja, i to pred gomilom takvih likova, da ne karakterizujem te fakultetski obrazovane momke. Naravno, verovatno su tada grupice i pojedinci u blizini i krenuli s vredjanjem iste.

Nego, kad je vec NoRespect tu, kao jedan mlad i bistar obrazovan momak, nadasve recit, moze li nam iz prve ruke objasniti zasto je vredjan Dzikic? Koliko ja znam, suprotna strana ne vredja organizovano Radonjica, npr. Jel vam nedostaje Dulo ili sta?

Back