Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Tu je mene Radonja najviše iznervirao...trebao je na ovoj utakmici maksimalno da iskoristi Tejića umesto već polu-raspalog Mitrovića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam siguran ali mislim da Bobiju nedostaje još nekih 7-8 skokova pa da bude najbolji skakač svih vremena u EL.Центар Црвене звезде Бобан Марјановић ушао је у историју Евролиге! Он је на утакмици против Жалгириса остварио 15. дабл-дабл ове сезоне у најјачем клупском такмичењу, и тако постао једини кошаркашкоме је то успело!
Марјановић је забележио 14 поена и имао 12 ухваћених лопти у поразу Црвене звезде од Жалгириса у Каунасу. Он је новим дабл-даблом у Жалгирио арени престигао управо некадашњег кошаркаша ”Зелене шуме”, Таноку Берда, који је у сезони 2004/05 остварио 14 дабл – даблова.
Боби ће имати прилику да додатно поправи свој рекорд следеће недеље када ће Црвена звезда одиграти последњу утакмицу сезоне у Евролиги против Панатинаикоса, која је на програму у четвртак.
Pročitajte izjave naših igrača i trenera. A onda pročitajte njihove izjave. Prijatno.
Radonjić trener godine ?!?
Stivi Vonder i Saša Matić nakon detaljnih video analiza doneli ovu odluku !

Nema njega ko da brani nažalost. Ja sam očekivao da će biti lošiji, delom očekujući da Radonja napravi glupost i vrati Lazića umesto njega (ne zato što je glup nego zato što bi rađe ziherašio sa odbranom), delom jer je Dženkins dosta labilan igrač. Al nema njega ko da napadne, poljulja ga kao Bogdanović, a teško ga je braniti jer je odličan napadač za naše uslove, jak u grudima i ramenima, sve iznosi do table, pogađa redovno poludistancu. Pola vremena ga čuvaju u ovom derbiju Andrić, Akojon i Marinković, jbg.Igra Zvezde se zasniva na raspoloženju Dženkinsa i Vilijamsa, pri čemu Partizan pušta Dženkinsa kao koncepcijski rizik. Prvi meč nas je razbio, ovaj meč se isplatilo to puštanje. Radonja mi deluje kao gledalac, ali on se uči. Biće i on sve bolji.![]()