KK Crvena Zvezda

Opet se ponavljaju iste stvari!!! Ej breeeee!!!!

Pa ja bi ove majmune samarao bre u svlacionici posle! Odmah bih izveo kompletnu ekipu na trening!

Vodis 61:48 i umesto da ih razvalimo do kraja,mi im poklanjamo da se vrate ladno u igru!

Vi niste normalni, pa igraju vrlo izjednačene ekipe (zasad), pita se nešto i protivnik, kako prednost dođe tako i ode (mislim na način sticanja). Nije baš da ste Real Madrid pa da čuvate i dižete rutinski prednost.

Čestitke na zasluženoj pobedi, presudila je veća energija i želja i duža (kvalitetnija) klupa.

Vi niste normalni, pa igraju vrlo izjednačene ekipe (zasad), pita se nešto i protivnik, kako prednost dođe tako i ode (mislim na način sticanja). Nije baš da ste Real Madrid pa da čuvate i dižete rutinski prednost.

Čestitke na zasluženoj pobedi, presudila je veća energija i želja i duža (kvalitetnija) klupa.

Da,kad vam se oporave ona trojica onda ce KSS da uvede pravilo po kome ce Partizan da igra u prvoj postavi sa 8 igraca a sve ostale ekipe sa 5. :roll:

Jel si slep kod ociju da su vam na izlaznim vratima Bogdanovic i Milosavljevic,a ovi stranci mogu da vam odu kad im se prohte.Jos i Pavlovic ce da odleti cim dobije neku bolju ponudu na kraju sezone.

Tako da nemoj da se busas u grudi i da se tesis kako cete da nas razvaljujete kad vam se oporave Bertans,Vesterman i Milosavljevic. I Zvezda ceka Luku Mitrovica da se vrati na teren i to pojacanje koje treba da stigne.

- - - - - - - - - -

Ne mlati, ovakve završnice ne smiju da se dozvoljavaju.

Da bi izbjegao ovako nešto, dovoljno je da znaš loptu da vodiš sa određenim stepenom sigurnosti.

E taj stepen sigurnosti je njima problem svako malo.

Dovoljno je da igras na dug napad i cekas ih da prave faul.A oni srljaju kao muve bez glave.Koliko samo izgubljenih lopti i gresaka u napadu...

Back