KK Crvena Zvezda

Razlika izmedju dobrog i loseg trenera se u vecerasnjoj utakmici moze videti u samo 35 sekundi.
O-ruk kosarkom Zvezda je stigla na -1, tip je promasio prvo, dao drugo bacanje, i umesto da 1:05 do kraja Radonjic zatrazi timeaut, i time prvo smiri ekipu, postavi organizovan napad, on dopusta jod jedan indijanski napad u kojem mu Nelson jos jednu loptu baca u bunar.
A onda je postavio napad da faulira Blua(Radenovic na njega??????), i da ponovo Nelson sa procentom veceras od 30% resi mec????

Ekipa Zvezde je pokazala da MOZE,da moze u jednom poluvremenu da da 50 poena Panatenaikosu, da u jednoj cetvrtini nadoknadi -16 protiv Makabija.
Znaci da IMA kvaliteta.
Ocigledno Radonjic nije dorastao tom poslu.

Taman sam se opustio na onih -18 posle nerviranja i rekoh u sebi "j*biga,dok je bilo slatko bilo je i neke nade za prolaz dalje" i onda ih mi uhvatili u mašinu i u onoj paklenoj završnici su mi po drugi put iskidali živce.
Makabi nas za 7 dana dva puta lepo izj*bao!

Osim ocigledne greska na 1:05 do kraja meca, o cemu posredno svedoci u svom komentaru cak i Nelson(propustili smo pobedu .....) u linku,

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=28&nav_id=783155

Istakao bih jos jednu mozda cak i vecu gresku Radonjica, vezanu za taj poslednji napad.Lopta nikako nije smela krenuti od Nelsona......Igrac veoma slabog suta, napadac se lagano malo povuce i pokrije ostatak terena, a i dalje nedovoljno brz da se ne bi mogao zatvoriti ako krene na prodor.
Lopta je MORALA da krene od Blazica, koji ima OGROMNU brzimu u prodoru, ali i mogucnost dobre asistencije za Marjanovica ili nekoga spolja.
Zasto je uopste doveden Blazic ako ne za ovakve, moze se slobodno reci , nacrtane situacije?

Sve u svemu jos jedna naivno izgubljena utakmica.......
Da bar ima ko iz toga nesto da nauci(Radonjic izgleda ne moze, pokazalo se to protiv Panatenaikosa).....

Igrate sa PAO na život i smrt u Atini, i oni su u lošoj situaciji. Puškama će vam oteti pobedu ako budu morali, a to što ste za njih beogradski Olimpijakos će samo pogoršati stvari. Biće veselo.

Tek sad vidim da igrate već sutra protiv Krke, i tu će biti veselo jer se utakmica ne može spremiti za manje od dva dana, u putu.

Poslednja izmena:
Igrate sa PAO na život i smrt u Atini, i oni su u lošoj situaciji. Puškama će vam oteti pobedu ako budu morali, a to što ste za njih beogradski Olimpijakos će samo pogoršati stvari. Biće veselo.

Tek sad vidim da igrate već sutra protiv Krke, i tu će biti veselo jer se utakmica ne može spremiti za manje od dva dana, u putu.

Ovo sam i ja odmah nakon njihovog poraza od Kahe pomislio...neka se bore pa šta bude (mada,moguće je i da Olimpijakosovi naprave nekakvo sranje na utakmici ako krenemo u očigledan poraz).
U ova dva kola rezulati su bili katastrofalni po nas !

Back