KK Crvena Zvezda

Naravno da ne može da prođe. Napravili ste skandal u plejofu, vaš mrtvački klub koji ne zna šta znači "rezultat" se reinkarnira svake godine uprkos dugovima, i mislite da će da se ćuti? Pa nije Dule iz Đilasovih novina pa da spinuje na zlog Danilovića, iako je to vaš sistem. Da ne bismo pričali o čovićevom organizovanju linča košarkaša Partizana, pokrenimo priču o Daniloviću i njegovim gresima. Da ne bismo pričali o mafijašu čoviću, pričajmo o svinji debeloj.

Naravno da ne može da prođe. Napravili ste skandal u plejofu, vaš mrtvački klub koji ne zna šta znači "rezultat" se reinkarnira svake godine uprkos dugovima, i mislite da će da se ćuti? Pa nije Dule iz Đilasovih novina pa da spinuje na zlog Danilovića, iako je to vaš sistem. Da ne bismo pričali o čovićevom organizovanju linča košarkaša Partizana, pokrenimo priču o Daniloviću i njegovim gresima. Da ne bismo pričali o mafijašu čoviću, pričajmo o svinji debeloj.

Ma mi vas unistavamo sistematski vec godinama....Mogu zamisliti sta bi bilo da uzmemo titulu,revoluciju bi digli...Nadjite dokaze za Covica,molim vas..Privrednom sudu je dokazano da je isplaceno na legalan nacin i mozete samo da pljunete pod prozor..

Ma mi vas unistavamo sistematski vec godinama....Mogu zamisliti sta bi bilo da uzmemo titulu,revoluciju bi digli...Nadjite dokaze za Covica,molim vas..Privrednom sudu je dokazano da je isplaceno na legalan nacin i mozete samo da pljunete pod prozor..
Vi nas uništavate? Ne laskajte sebi, lepo nam ide a naročito nam je lepo išlo bez obzira na vas. Vi ste sami sebe uništili.
Ma nađem ti ja sve dokaze, šta god da tražiš. :lol: Skoknem u arhivu. I otkad je "dokazivanje na sudu" u korumpiranoj državi sa korumpiranim sudstvom gde učestvuju političari i mafijaši relevantno za bilo šta?

Svakome sa pet grama mozga je savršeno jasno da vaš klub, koji god da je, kao i vaš čović, nisu napravili niti dali 15 miliona za godinu dana. To što se ti ubeđuješ da je "sve dokazano" je druga priča. A sasvim treća je ono šta se zaista dešava sa ovim vašim klubom, o kom god klubu da se radi. Koliki su zaista ti dugovi, jesu li fiktivni ili pravi, da li je ovo što čović priča da je vraćeno zaista vraćeno ili šta, to sigurno ne zna pouzdano niko osim samog čovića i još ponekog. A da privredni sud odblokira račune, moglo je verovatno samo uz neki mig, da se napravi aranžman i vraćanje dugova ili tobože vraćanje dugova, burazersko ubeđivanje i sl. Verovatno nešto slično kao što ste upali direkt u Evrokup sa 10.mesta ABA lige i prosečno bednih rezultata cele sezone. :lol: Posle smo mi državni projekat. :lol:

Al' dobro, ko vas ebe, radite šta znate. Te vaše finansijske mahinacije su još i najmanji problem na šta ste spremni, što smo videli nedavno.

Inače sutra čović gostuje kod Tegija, spektakl zagarantovan. Ja ne znam dal' ću imati stomak za ovo vaše krme mafijaško debelo, a ni za Tegija jer će da se raspomami opet ko mlad majmun. :lol:

O.K. pre neku nedelju uputih apel.

sad vam otvoreno kazem, napravicu cenzuru prema svakom grobaru koji postuje ovde.

opametite se da vas ne bi ja opamecivao.

keeper, ne zjbvm se, nakon ovog posta, grobara koga vidim ovde, kod mene ce na ignore. a, ja kosta nisam, jednom ignore, zauvek. bez odgovora, bez komentara. ikad.

pa ti biraj, seri na ciganskoj temi, ili pricaj sa mnom...

hocu da slave ( respect, samo nemo` da dolazis kod nas ) odrzava temu o klubu koji ne postoji.

necu da grobari cine 90 % postova ovde.

`ajde.

birajte.

Poslednja izmena:
inace, ebe mi se odakle je coki nasao 180 miliona evra. ebe mi se dal je isplatio odma` ili na rate, ili je " reprogramirao " na nekog drgog.

ebe mi se za crvenu zvezdu crtica beograd crtica divu. ebe mi se sta rade, ko ce da ih trenira, ko ce da im igra. ma ebe mi se za fmp.

ako nekad crvena zvezda ozivi, vrati se iz mrtvih, probije se od beton lige u prvu, posveticu duznu paznju " najvecem " rivalu.

a i o tome neka razmisljaju, sto bi tegleletletlililja rekao, " principijelne delije '.

da li vec napomenuh da mi se ebe za sve oblike i vrste postojanja: kk ' raspizdicu gomilu para bez ikakvog uspeha, prodacu svoj grb ( i obruce na malom kalemegdanu ), a onda cu se preimenovati i fuzionisati, dovesti jos jednu barabu za " predsednika "... i, jel dosta vise upm.

Poslednja izmena:
ajde sad, da vidim horde cigana, kao sto bi bio red, da mi ebu kevu ?

nema.

ovu usranu temu citaju slave, ovaj jos jedan rekreativno i grobari. tako da, grobari, PRESTANITE.

pustite djeknu d`umre.

Poslednja izmena:
inace, ebe mi se odakle je coki nasao 180 miliona evra. ebe mi se dal je isplatio odma` ili na rate, ili je " reprogramirao " na nekog drgog.

ebe mi se za crvenu zvezdu crtica beograd crtica divu. ebe mi se sta rade, ko ce da ih trenira, ko ce da im igra. ma ebe mi se za fmp.

ako nekad crvena zvezda ozivi, vrati se iz mrtvih, probije se od beton lige u prvu, posveticu duznu paznju " najvecem " rivalu.

a i o tome neka razmisljaju, sto bi tegleletletlililja rekao, " principijelne delije '.

da li vec napomenuh da mi se ebe za sve oblike i vrste postojanja: kk ' raspizdicu gomilu para bez ikakvog uspeha, prodacu svoj grb ( i obruce na malom kalemegdanu ), a onda cu se preimenovati i fuzionisati, dovesti jos jednu barabu za " predsednika "... i, jel dosta vise upm.
Kako vam se jebbe,kad malo-malo pa vidim pricu o Zvezdi na vasoj temi?

Poslednja izmena:

Vi nas uništavate? Ne laskajte sebi, lepo nam ide a naročito nam je lepo išlo bez obzira na vas. Vi ste sami sebe uništili.
Ma nađem ti ja sve dokaze, šta god da tražiš. :lol: Skoknem u arhivu. I otkad je "dokazivanje na sudu" u korumpiranoj državi sa korumpiranim sudstvom gde učestvuju političari i mafijaši relevantno za bilo šta?

Svakome sa pet grama mozga je savršeno jasno da vaš klub, koji god da je, kao i vaš čović, nisu napravili niti dali 15 miliona za godinu dana. To što se ti ubeđuješ da je "sve dokazano" je druga priča. A sasvim treća je ono šta se zaista dešava sa ovim vašim klubom, o kom god klubu da se radi. Koliki su zaista ti dugovi, jesu li fiktivni ili pravi, da li je ovo što čović priča da je vraćeno zaista vraćeno ili šta, to sigurno ne zna pouzdano niko osim samog čovića i još ponekog. A da privredni sud odblokira račune, moglo je verovatno samo uz neki mig, da se napravi aranžman i vraćanje dugova ili tobože vraćanje dugova, burazersko ubeđivanje i sl. Verovatno nešto slično kao što ste upali direkt u Evrokup sa 10.mesta ABA lige i prosečno bednih rezultata cele sezone. :lol: Posle smo mi državni projekat. :lol:

Al' dobro, ko vas ebe, radite šta znate. Te vaše finansijske mahinacije su još i najmanji problem na šta ste spremni, što smo videli nedavno.

Inače sutra čović gostuje kod Tegija, spektakl zagarantovan. Ja ne znam dal' ću imati stomak za ovo vaše krme mafijaško debelo, a ni za Tegija jer će da se raspomami opet ko mlad majmun. :lol:
Mrtvački klub koji se reinkarnira svake godine,mrtvački klub koji ne zna šta ga čeka svakog novog jutra...da ne pričamo što se uspeha na terenu tiče tokom zadnjih 10-15 godina.
Da li je moguće da jedan takav mrtvački klub može da izazove toliko pažnje kod navijača kluba koji je zadnjih 10 godina neprokosnoven na ovim prostorima,stabilne klupske strukture,cenjen i hvaljen u Evropi ???
I da se dokaže da je ovo oko nas bilo sve urađeno na legalan način,ne može se čovek otrgnuti od toga koliko VI vučete frustracije od samog pomena na ime CRVENA ZVEZDA!!!

O.K. pre neku nedelju uputih apel.

sad vam otvoreno kazem, napravicu cenzuru prema svakom grobaru koji postuje ovde.

opametite se da vas ne bi ja opamecivao.

keeper, ne zjbvm se, nakon ovog posta, grobara koga vidim ovde, kod mene ce na ignore. a, ja kosta nisam, jednom ignore, zauvek. bez odgovora, bez komentara. ikad.

pa ti biraj, seri na ciganskoj temi, ili pricaj sa mnom...

hocu da slave ( respect, samo nemo` da dolazis kod nas ) odrzava temu o klubu koji ne postoji.

necu da grobari cine 90 % postova ovde.

`ajde.

birajte.

ajde sad, da vidim horde cigana, kao sto bi bio red, da mi ebu kevu ?

nema.

ovu usranu temu citaju slave, ovaj jos jedan rekreativno i grobari. tako da, grobari, PRESTANITE.

pustite djeknu d`umre.
Po ovome se vidi da si ti taj koji je više posećuje od nas.
"Neću da postujem na ovoj temi,grobari j*baću vam kevu šalala-blablabla a ovamo si k'o muva zunzara!!!
Ajde čobane,teraj svoje ovce u tor :bye:

Kakav si ti gej majke mi, pogledaj kako me pederski ucenjuješ. :lol: Ne, ozbiljno. Mislim, koga briga šta ti želiš sa ovom temom, osnuj svoj forum pa tamo određuj ko će gde i šta da piše. I na kraju krajeva, to je samo forum i ništa više. Teme i komentari. Šta ja imam od toga što je neka tema mrtva ili nije? Na forum se dolazi da se ostavljaju i čitaju komentari, big deal. Al' ovaj put ću te poslušati, obećavam ti da ću ostaviti ovu temu neko vreme, uprkos tvojoj fiks ideji, samo iz poštovanja.
Ovce tvoje ne mogu bez tebe. :lol:
A sledeći put ako poželiš ovako nešto, komotno me odma' stavi na ignore čisto da ne moraš da čitaš kako ću te isprozivati.

Svakako nema svrhe sa Pakistancima, oni još uvek misle da su neke žrtve, da se mi bojimo njihovog imena (Diva :lol: ), i tako neke gluposti. Ja mislio da su se ućutali posle finala jer ih je bar malo blam od sramote koju su priredili, ali ne... to nema blama.

Па нека дођу сви ови набројани у клуб...:think:...како ли ће се звати од јесени :think:
Али не заборавите:
1. КК ЦЗВ не би требало да постоји да је ово нормална држава,на вашу (и на моју) жалост...али то је ваш проблем...
2. Ово што се одиграло и како се одиграло у задњој утакмици у Железнику је брука која неће моћи да се опере следећих ...година...
Да се дође до победе па макар неко изгубио главу:roll:
Сачувај нас ,Боже...

Kad vec pomenu taj mec, jesi primetio kako NIKO NI ZA STA DA IH KAZNI??? A prodje mesec, isto kao sto u fudbalu nisu kaznjeni za upad na stadion (kaznjen je SAMO Partizan kao organizator), a ono Kasalicino boksovanje da ne pominjem, cccc...

Први кошаркаш који је појачао КК Црвена звезда је Марко Симоновић, крилни кошаркаш који је претходне сезоне бранио боје немачке Албе.

Ову информацију потврдио је менаџер играча Мишко Ражнатовић, а пренели су је српски медији. Реч је о кошаркашу који игра на позицији крила (203 цм, 26 година) и који је до доласка у Албу наступао за Раднички, Лавове, Ергоном, Остенде, Хемофарм и Будућност.

За Подгоричане је играо три сезоне и пружао одлучне партије (последња сезона 13.8 поена, 5.2 скока за 35 минута по утакмици) које су га препоручиле новим послодавцима у Берлину. Међутим, после само једне сезоне у печалби Симоновић се враћа у српску кошарку, а Светиславу Пешићу је тако испуњена једна од жеља у летњем прелазном року.

Интересантно је да је Симоновић у последњој сезони у Будућности на 27 утакмица у АБА Лиги постигао двоцифрен број поена на чак 24.

Приликом прошлогодишњег доласка у Албу тренер немачког тима Гордон Херберт је рекао следеће:

“Тражили смо играча који може да игра на позицијама три и четири. Марко Симоновић је школован европски играч и мислим да ће се савршено уклопити. Он није играч који има само добру статистику већ ради и мале ствари на терену како би помогао екипи.”

Симоновић је са нашим клубом потписао двогодишњи уговор.
.....

Back