Nemam snage da te više citiram i odgovaram,najiskrenije.
Mislis da bi vredelo?
Gresis.....Evolucija je u njegovom slucaju bila veoma surova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam snage da te više citiram i odgovaram,najiskrenije.
Ne moraš me ništa citirati, aj samo mi objasni kako je to Partizan povlašćen u odnosu na vas, kako je Partizan državni a vi niste, itd... Pruži iste te dokaze koje tražiš od mene. Aj, molim te.Nemam snage da te više citiram i odgovaram,najiskrenije.
Keeper:"Ne moraš me ništa citirati, aj samo mi objasni kako je to Partizan povlašćen u odnosu na vas, kako je Partizan državni a vi niste, itd... Pruži iste te dokaze koje tražiš od mene. Aj, molim te."
Slobodance:"Али фер,коректно,са истим -сличним условима . "
Pa on od mene traži da mu dokažem da Partizan nije ništa povlašćeniji od njih, traži nekakve dokaze, pa ga ja pitam isto to.A kakve on to dokaze moze da ti predoci a koji bi dokazali da je KK Partizan "drzavni projekat"? Kako moze da ti dokaze nesto sto je nedokazivo?
Pa on od mene traži da mu dokažem da Partizan nije ništa povlašćeniji od njih, traži nekakve dokaze, pa ga ja pitam isto to.
Juce su ih srale trojke nevidjeno....Kad se lomila utakmica onog Dzejmsa usere trojka od tablu..Ne može se protiv JSD-a, nema šanse![]()
Juce su ih srale trojke nevidjeno....Kad se lomila utakmica onog Dzejmsa usere trojka od tablu..
Juce su ih srale trojke nevidjeno....Kad se lomila utakmica onog Dzejmsa usere trojka od tablu..
Ne može se protiv JSD-a, nema šanse![]()
Smesan si...Obrisi suze, mala moja....![]()
Smesan si...
Tomas je poznat po sutevima preko ruke,redovno ih davao u toku sezone..Samo je jedan user bio a to je trojka Dzejmsa, koji je uzgred pre toga promasio bar 3 suta za trojku. Inace svi ostali sutevi su bile izgradjene pozicije.
Pre bi se moglo reci da je vas sralo, trojka mileta ilica, pa sutevi iz okreta bez koske bojana popovica i vise puta tomasa. Naravno to kao dobar fmp-ovac nisi to video.
Tomas je poznat po sutevima preko ruke,redovno ih davao u toku sezone..
Smesan si...
Jeli jesi navijao za FMP?
Ni priblizno koliko ti i tvoja Diva...zadnja decenija je ostavila ozbiljne posledice, a?![]()
Bole vas k*rac....slavite Bari svake godine.![]()
Pa ono, imao sam simpatije, ali pošto nisu zauzeli jedno od prva 4 mjesta, postalo je svejedno.
Ko još slavi titulu prvaka Evrope
Vi sigurno ne, šta će vam to![]()
Ma dobar si ti navijas za 2 kluba, KK CZV i KK CZV BGD Diva, a imas simpatije i za treci RADNICKI FMP.![]()
Mi prvaci Evrope 8 puta, a vi?
Mi Prvaci Evrope bili zadnji put prosle godine, a vi?