crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Hehe, ne možete da pobedite ni 1. aprila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, ne možete da pobedite ni 1. aprila![]()
Zvezdin Amerikanac krvnički pretučen u klubu "Plastik"!
Košarkaš Crvene zvezde Omar Tomas brutalno pretučen ispred beogradskog noćnog kluba "Plastik".
![]()
U noći između srede i četvrtka dogodio se incident u klubu "Plastik", kada je Tomas došao u klub sa prijateljem iz Amerike, koga je želeo da upozna sa lepotama našeg glavnog grada.
Košarkaša Crvene zvezde Tomasa je nepoznati napadač udario laktom prilikom ulaska u klub, da bi ga isti mladić još jednom udario s leđa dok je sedeo, kada je došlo do kraćeg verbalnog sukoba.
Posle nekoliko minuta, grupa od šest, sedam mladića napala je Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i takozvani bokseri.
Tomas je odmah prebačen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a tada je dao izjavu pripadnicima MUP.
U cilju istrage klub je zamoljen da se u četvrtak ne oglašava povodom tog slučaja.
KK Crvena zvezda DIVA najoštrije osuđuje fizički napad na Omara Tomasa i poziva nadležne organe da sprovedu sve neophodne mere kako bi počinioci ovog gnusnog napada bili otkriveni i procesuirani.
Omar Tomas o celom slučaju neće davati bilo kakve izjave medijima, a sve informacije o istrazi koje budu dostupne javnosti KK Crvena zvezda DIVA saopštavaće novinarima.
Izvor: sportske.net
To "objektivno" je bilo sarkazam...Covek je krajnje subjektivan...A ti bi da prenosi "subjektivno" !?![]()
![]()
To "objektivno" je bilo sarkazam...Covek je krajnje subjektivan...
*******, Jugosloveni su očigledno jači, u Zvezdi se odavno ne radi kako treba...doduše, jednom će se morati početi (tj. već računam da se počelo), samo da ne batale posle samo jedne sezone.
Od SLEDEĆE SEZONE se žestoko startuje sa radom.![]()
Ja se iskreno nadam, red je više.
U fudbalu su nekako i krenuli, i već smo vas ošišali k'o mlade majmune.
Ejs sad. Aj sto ste nas ošišali, al što ste nas brijali???
Pa rekao sam ti već, jer ste mladi majmuni.
ako smo majmuni, dobro ste nam dupe onda izbrijali da ga možete dobro polizati...![]()
A što odmah poče sa tim gej fantazijama...fuj!
Ja sam one glagole figurativno upotrebio, nisam ni slutio da ću ti maštu raspomamiti.