Ja nema šta da mislim,konkretno sam ti postavio pitanja...obrazloži i pokaži nam ovde ove tvoje tvrdnje.
A da ti obrazložiš tvoje tvrdnje zbog kojih sam i pričao sve ovo?
Šta očekuješ, da ti donesem fakture, papire, račune, izvode iz banki, snimljene razgovore Ćokija i Đilasa?

Hajde ti meni dokaži tvoju tvrdnju zbog koje sam i počeo ovu priču.
Sam sebe sramiš...da li si ti pogledao unazad tvoje postove na partizanovoj temi?
Pogledaj samo koliko nas spominješ a mi smo u takvim pričama miljama daleko...ne prođe niti jedan tvoj post a da ti recimo Zvezda,Čović,Pešić & sve što se Zvezde tiče,ne bude u ustima.
Osim što ih uzimam u usta uglavnom da bih prozivao onog baksuza gore koji se pali na Svetislava, Diva je irelevantan faktor u mojoj priči, osim kad dođe dnevni red na njih. Izmišljaš.
Kaži nam ovde,šta ti je to Zvezda u životu uradila...zbog čega vučeš te traume?
Pa, s obzirom da je zvezdina dominacija u košarci starija i od mog ćaleta, ne znam o kakvim traumama možemo da pričamo.

Ne, da budem ozbiljan, ja cele sezone pratim i gledam ovaj vaš tim, i imao sam respekta za njega kao prosečan ali borben sastav. Za vašeg trenera a posebno "vlasnika" zaista nemam ni trunke respekta. A pošto ste kao klub zajedno sa navijačima počeli da predstavljate opasnost, ne u sportskom smislu naravno, sa vašim konferencijama za štampu u kojima vaš trener cele ove godine plače na sudije, sa saopštenjima sa kojima izlazite u javnost i prozivate druge klubove (Partizan, Radnički KG) dostigli jedan vesićevski nivo, sa vašim navijačima koji ugrožavaju igrače na terenu a ovaj vaš sinoćni uspeh su pretvorili u poluregularan, naravno da ću da vas uzmem na zub.
Kamo lepe sreće da niste ni prošli pa da u finalu očekujemo samo košarku, ili makar da vas zatvore za pristalice bez sezonskih karata zbog svega što su vaši manijaci napravili.
Spominješ našeg reprezentativca Teodosića gde ti je više nego drago (da ne kažem da si od sreće pustio u gaće) gde ga neki strani igrač pljuje A TI SE NEOPISIVO SREĆAN...da li je tvoje jadno srce teško podnelo to što se Teodosić javno deklarisao kao veliki zvezdaš?
Ta izjava da mi je Dijamantidis simpatičan jer je pljunuo Teodosića je bilo preterivanje i šala sa moje strane, zato sam i stavio lol smajli, a ne zato što uživam u tome o čemu pričam. Dijamantidisa volim, ali zbog drugih stvari, ova mi se naravno nimalo ne sviđa. A Teodosića ne podnosim, ne zato što navija za zvezdu, već zato što je debil od čoveka, i to teški. Bjelicu i Kešelja recimo volim, posebno Bjelicu jer je dobar i talentovan dečko, ali Teodosića i Miličića ne podnosim, a nad Gurovićem se sažaljevam.