KK Crvena Zvezda

Борили сте се колико сте могли,али мислим реално да немате тим који може да нас победи .
Суђење је било лоше.Зар стварно не могу да нађу три човека који знају да суде ?
Ови су "лутали" целу утакмицу,мало на вашу мало на нашу штету.Циљ тога ? Не знам .
П.С Овај ваш тренер опет провео на терену више него ...рецимо Недовић...:)

Борили сте се колико сте могли,али мислим реално да немате тим који може да нас победи .
Суђење је било лоше.Зар стварно не могу да нађу три човека који знају да суде ?
Ови су "лутали" целу утакмицу,мало на вашу мало на нашу штету.Циљ тога ? Не знам .
П.С Овај ваш тренер опет провео на терену више него ...рецимо Недовић...:)
Problem je sto mi mozemo mnogo bolje od onoga sto smo prikazali sinoc,protiv ostalih timova ne zurimo ovoliko u napadima,vise idemo na sut za tri,bolje se krecemo u odbrani,kao da se pojedinci plase Partizana..

Vidim sinoć kako su se plašili, samo su im bejzbolke falile. :lol: Igrači mogu bolje napadački, ali protiv slabijih timova od Partizana, koji može uvek da ih stisne. Osim toga, jako su se trošili na borbu i tuču jer su tu videli šansu.

Ćoki jr: "... mi smo se u takozvanom derbiju predali..."
:lol:

Vidim sinoć kako su se plašili, samo su im bejzbolke falile. :lol: Igrači mogu bolje napadački, ali protiv slabijih timova od Partizana, koji može uvek da ih stisne. Osim toga, jako su se trošili na borbu i tuču jer su tu videli šansu.

Ćoki jr: "... mi smo se u takozvanom derbiju predali..."
:lol:
Druga je to stvar..Pesic forsira agresivnu odbranu protiv svih timova..
U napadu su igraci pokusavali da se sto pre oslobode lopte,da sto brze sutnu..Pa mi smo 90% napada pokusavali da zavrsimo nekih 18-19 sekundi pre kraja napada..Divljacki ulaz B.Popovica kojih uopste nije bilo na prethodnim utakmicama su nam opet napravili problem,s druge strane P.Popovic je pokusavao da ugura Katica ledjima u reket,sto je bilo nemoguce...Lesicevi solo prodori-no comment..

Back