Kako se vodi sad ovaj klub,jel deo sportskog drustva CZV?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pff.Tesko pitanje..Mislim da je ovaj klub samo preimenovani FMP,a Covic ceka da Zvezda stane na noge,pa ce doci do fuzije i onda Crvena Zvezda Beograd postaje deo SD-a//Kako se vodi sad ovaj klub,jel deo sportskog drustva CZV?
A sta je onda sa izvornim KK CZV koji je deo SD CZV?
Mislim da je to zamrznuto ili utopljeno u Radnički FMP il' kako već.A sta je onda sa izvornim KK CZV koji je deo SD CZV?
Mislim da je to zamrznuto ili utopljeno u Radnički FMP il' kako već.
Taj klub je trenutno zamrznut.Posle pet godina se ovaj tim utapa u KK Crvena Zvezda.
a za 10 smo mi u EU. a onda je mrmot...
Opet smo pokazali muda...Cibona do sredine trece cetvrtine igrala odlicno,onog Barbura jako isle trojke,posle toga,rutinska pobeda Zvezde..
Problem je sto mi mozemo mnogo bolje od onoga sto smo prikazali sinoc,protiv ostalih timova ne zurimo ovoliko u napadima,vise idemo na sut za tri,bolje se krecemo u odbrani,kao da se pojedinci plase Partizana..Борили сте се колико сте могли,али мислим реално да немате тим који може да нас победи .
Суђење је било лоше.Зар стварно не могу да нађу три човека који знају да суде ?
Ови су "лутали" целу утакмицу,мало на вашу мало на нашу штету.Циљ тога ? Не знам .
П.С Овај ваш тренер опет провео на терену више него ...рецимо Недовић...![]()
Druga je to stvar..Pesic forsira agresivnu odbranu protiv svih timova..Vidim sinoć kako su se plašili, samo su im bejzbolke falile.Igrači mogu bolje napadački, ali protiv slabijih timova od Partizana, koji može uvek da ih stisne. Osim toga, jako su se trošili na borbu i tuču jer su tu videli šansu.
Ćoki jr: "... mi smo se u takozvanom derbiju predali..."
![]()