KK Crvena Zvezda

Pogledaj malo bolje koliko si ti opterećen Zvezdom kada ni na vašoj temi i pored svih vaših uspeha i igranja u LE ne možeš bez pljuvanja po nama...tako da ta tvoja dijagnoza jedino može za tebe da važi.

Pljuvanje, opterećenost... idi begaj... Možda malo nekad pod'ebavanje, a ako nisi znao, to je ono kao večiti rivalitet. Ništa slađe nego sprdati se sa Divom. :lol:

fp8pcm.jpg

kumova svadba :)))

Ova ekipa može sad da parira Partizanu fizički, imam utisak da pucaju od samopouzdanja, nedokazani su do kraja jer su ispustili recimo pobedu protiv Cedevite u gostima, jest' da nemaju neki specijalan individualni kvalitet kao što ga ima Partizan, al' ni Partizan ga ne koristi do kraja u ovom trenutku, samo na mahove. Biće verovatno interesantan derbi, ako ne u finalu Kupa, onda uskoro.

Ono sinoc je opet bio kombinovan sastav sa ne previse motiva...Mozemo mi to mnogo bolje..Fali nam Radivojevic na pleju,kad se on bude vratio izgledace to mnogo bolje..Prva petorka Radivojevic-Milutinovic-Tomas-Subotic(Lesic)-Petar Popovic bi lepo izgledala na parketu..

Jeste da je poslednja četvrtina bila katastrofalna, ali igrači su već u mislima igrali sjutrašnji meč protiv Jugoslovena.
Kada su se ovi baaš opasno primakli, sve je došlo na svoje. Jasno je da smo mnogo jači od Hemofarma.

Par puta smo toliko zabagovali u napadu da je to bilo strašno za pogledati...Imam osjećaj da kod nas jedino Nedović zna da probije 1 na 1.
Centri su nam gluplji od Raduljice, a kako je to moguće ja ne znam. Eto ako Popović ubode još koji, mada će on brzo na klupu jer ne može a da se ne lakta (da, čak je i Raduljica to provalio).

Ne mogu da provalim zašto je Pešić veći dio utakmice držao petorku koja ne može da ubode apsolutno ništa.
Pa 'ladno je Mile Ilić šutirao sa distance :eek:
Bekovi neće ni da šutnu, a u toj situaciji neće da ubaci Nedovića...ne kapiram.
Koliko god JSD bilo očajno u napadu, mi smo uspjeli da ga zajebemo i budemo još gori...

Realno imamo nekolicinu igraca koji su ograniceni k'o terasa, tipa Lazic, Lesic i nekolicinu koji su svega za korak ispred njih sa aspekta inteligencije kao npr Covic, Andreja nije imao svoje vece, igrao je definitivno najgoru partiju od kad je u Zvezdi, vukli smo preko Tomasa koji se raspucao poslednjih nekoliko utakmica, a veceras ga nije bilo nigde, pri tom je napravio par nebuloznih faulova, Yao Mile i Boki Popovic jedine svetle tacke, trojke katastrofa, dok su oni ubadali sasvim solidno, stoga realno je i bilo za ocekivati da Partizan opet pobedi, u jednom momentu imao sam utisak da onaj mladjani Andjusic kad bi i ves masinu poslao u pravcu kosa, prosla bi kroz obruc.

Nije mi jasno sta se toliko kunete u Nedovica, kao da se Kari bavi kosarkom par meseci pa vi znate bolje od njega!?! Momak jeste atletski najsposobniji igrac u Srbiji, brz je i doista ima lep pregled igre, ali nije ni Toni Parker, odbrana mu je na nivou kadeta i sut mu je poslednjih nekoliko utakmica bio ravan statistici naplacenih karata u GSP. Dokle god je Pesic tu mislim da nemamo razloga za brigu, neka Boze zdravlja obezbedimo Evropu kroz ABA ligu i puna kapa, zaista mislim da nema nikakve potrebe biti ogorcen prikazanim na kup turniru od strane Zvezde.

Ono sinoc je bio problem u iskustvu,nasi nisu iskusili sta znaci evroligaska odbrana,i kada su shvatili da su udarili na tvrdo vecina igraca se poplasila i nije smela da sutne..Jedino su Ilic i Bojan Popovic stisli muda i odigrali kako-tako..

Ne mogu da provalim zašto je Pešić veći dio utakmice držao petorku koja ne može da ubode apsolutno ništa.
Pa 'ladno je Mile Ilić šutirao sa distance :eek:
Bekovi neće ni da šutnu, a u toj situaciji neće da ubaci Nedovića...ne kapiram.
Koliko god JSD bilo očajno u napadu, mi smo uspjeli da ga zajebemo i budemo još gori...

Vidiš da su blokirali šut za tri poena.Znali su odakle im preti najveća opasnost.Uz to,Filip Čović je prodao milion lopti i napravio milion grešaka.Ali mislim da je prelomni terenutak nio kad je Tomas promašio kontru i kad je Andjušić dao onak koš za jednu sekundu.

Ipak,dobili su nas na iskustvo čisto.

Zvezda sa dva-tri dobra pojačanja može da se nosi ravnopravno sa Partizanom,za sada ne.

Kad Nedović nauči da bije onda može na teren. :lol:

Nije JSD očajan u napadu baš toliko koliko nije imao potrebe da igra napad. ;)
Mislim, "JSD"... ono "jugoslovensko" treba da je neka žešća uvreda. :lol: No dobro, ali zna li se šta ste vi uopšte?

Šta će im napada kad Zvezda ne može da iskoristi 15 napada za redom i de preokrene rezultat!

Realno imamo nekolicinu igraca koji su ograniceni k'o terasa, tipa Lazic, Lesic i nekolicinu koji su svega za korak ispred njih sa aspekta inteligencije kao npr Covic, Andreja nije imao svoje vece, igrao je definitivno najgoru partiju od kad je u Zvezdi, vukli smo preko Tomasa koji se raspucao poslednjih nekoliko utakmica, a veceras ga nije bilo nigde, pri tom je napravio par nebuloznih faulova, Yao Mile i Boki Popovic jedine svetle tacke, trojke katastrofa, dok su oni ubadali sasvim solidno, stoga realno je i bilo za ocekivati da Partizan opet pobedi, u jednom momentu imao sam utisak da onaj mladjani Andjusic kad bi i ves masinu poslao u pravcu kosa, prosla bi kroz obruc.

Nije mi jasno sta se toliko kunete u Nedovica, kao da se Kari bavi kosarkom par meseci pa vi znate bolje od njega!?! Momak jeste atletski najsposobniji igrac u Srbiji, brz je i doista ima lep pregled igre, ali nije ni Toni Parker, odbrana mu je na nivou kadeta i sut mu je poslednjih nekoliko utakmica bio ravan statistici naplacenih karata u GSP. Dokle god je Pesic tu mislim da nemamo razloga za brigu, neka Boze zdravlja obezbedimo Evropu kroz ABA ligu i puna kapa, zaista mislim da nema nikakve potrebe biti ogorcen prikazanim na kup turniru od strane Zvezde.

Na 8 razlike za Partizan,Petar Popović hvata loptu i ladno mu je Raduljica uzima iz ruku.Da se čovek ubije!

nastavite da trenirate, sve ste bolji
mozda za koju godinu uspete da se spustite ispod deset razlike :mrgreen:

A ti misliš da se mi sekiramo što smo izgubili?

Jednostavno,ovo je možda i plafon za ovu ekipu.

Činjenica je da nam fale Radivojević i Subotić,ali dobro.

Video sam da je Pešić miran i ladan kao špricer,tako da imam puno poverenje u njega i vidi se da čovek zna šta radi.

Siguran sam da će sa Čovićem da napravi respektbilnu ekipu.Ipak je ovo ekipa skrpljena s brda s dola.

A ti misliš da se mi sekiramo što smo izgubili?

Jednostavno,ovo je možda i plafon za ovu ekipu.

Činjenica je da nam fale Radivojević i Subotić,ali dobro.

Video sam da je Pešić miran i ladan kao špricer,tako da imam puno poverenje u njega i vidi se da čovek zna šta radi.

Siguran sam da će sa Čovićem da napravi respektbilnu ekipu.Ipak je ovo ekipa skrpljena s brda s dola.

ma opusteno
sledece sezone :lol:

Back