Realno imamo nekolicinu igraca koji su ograniceni k'o terasa, tipa Lazic, Lesic i nekolicinu koji su svega za korak ispred njih sa aspekta inteligencije kao npr Covic, Andreja nije imao svoje vece, igrao je definitivno najgoru partiju od kad je u Zvezdi, vukli smo preko Tomasa koji se raspucao poslednjih nekoliko utakmica, a veceras ga nije bilo nigde, pri tom je napravio par nebuloznih faulova, Yao Mile i Boki Popovic jedine svetle tacke, trojke katastrofa, dok su oni ubadali sasvim solidno, stoga realno je i bilo za ocekivati da Partizan opet pobedi, u jednom momentu imao sam utisak da onaj mladjani Andjusic kad bi i ves masinu poslao u pravcu kosa, prosla bi kroz obruc.
Nije mi jasno sta se toliko kunete u Nedovica, kao da se Kari bavi kosarkom par meseci pa vi znate bolje od njega!?! Momak jeste atletski najsposobniji igrac u Srbiji, brz je i doista ima lep pregled igre, ali nije ni Toni Parker, odbrana mu je na nivou kadeta i sut mu je poslednjih nekoliko utakmica bio ravan statistici naplacenih karata u GSP. Dokle god je Pesic tu mislim da nemamo razloga za brigu, neka Boze zdravlja obezbedimo Evropu kroz ABA ligu i puna kapa, zaista mislim da nema nikakve potrebe biti ogorcen prikazanim na kup turniru od strane Zvezde.