KK Crvena Zvezda

Cakarevic vas razbio sinoc...Jedino ne mogu da verujem da se provlacila prica pre tekme kako ce Muta da vas pusti,posto je u interesu srpske kosarke,srpstva,sta li vec,da Zvezda ostane u NLB ligi...I onda,posle poraza,Uvalin kritikuje jos kragujevacku publiku sto su zvizdali njegovoj ekipi,posto je verovatno ocekivao ovde crveni tepih i belu zastavu.Mislim ok,imate mladu ekipu,u velikim ste govnima,ali ocekivati da vas neko pusta zato sto ste srpski klub i da posle poraza neosnovano kritikujete protivnika,mislim da je van pameti.Takvom politikom nikud necete stici,samo sebi skodite...

Ako budemo igrali kao prethodne tri utakmice,odvalice nas..

mada ja mislim da nije sve gotovo ni ako puknete od Zadra....
Hemofarm može biti ključan tim za opstanak, jer im idete u Vršac, a oni idu Zadru...
ako bi organizovali neku priču s Hemofarmom, oni bi mogli da grizu u Višnjiku, a da odigraju opušteno s vama....
i još Zadar ima 2 ebena domaćinstva, Ciboni i Budućnosti, a vi isto 2, nama i Olimpiji... s tim da Olimpija dolati u Bg u pretposlednjem kolu....
nije sve gotovo ni ako puknete..... samo punite Pionir i ne gubite nadu ;)

Hvala...
Posle tri ocajne partije,jedna odlicna,na top nivou...Moramo postati konstantniji...Igraci kada se napale,razbijaju..Sut za 2 je bio odlican...Za 3 je sut konstatan,i to mi se svidja...Mars i Jang posle ove sezone odlaze negde u Evropu..Ne znam kako ih nadjesmo za saku dolara...

Ma Jang i Marsh nas nose kroz cijelu sezonu, ni jedan domaci igrac ne pruza zavidan ucinak.

Back