KK Crvena Zvezda

Zbog Opačića kuća na doboš!

ČELNICI KOŠARKAŠKOG KLUBA OPTUŽILI BIVŠE RUKOVODSTVO ZA OGROMNE DUGOVE

Naš bivši menadžer je imao klauzulu u kojoj bi u slučaju dobrih rezultata Zvezde trebalo da bude nagrađen sa dobijanjem stana, poslovnog prostora, da mu se popravlja auto, da jede za džabe, da ima ogromnu platu, a da nema sankcija u slučaju da ne napravi dobar rezultat, rekao je predsednik Lučić

Dugovi, dugovi i samo dugovi, a ko da ih plati, i na koji način. To pitanje sada postavljaju čelnici Crvene zvezde. Predsednik KK Crvena zvezda Vladislav Lučić priznao je da dugovanja kluba sa Malog Kalemegdana iznose preko 12 miliona evra. Prvi čovek "crveno-belih" apostrofirao je bivšeg generalnog menadžera "crveno-belih" Milana Opačića za najvećeg krivca, navodeći da je on bio prava štetočina za klub.

- Zvezda duguje preko 12 miliona evra, a revizorska kuća će u narednih desetak dana da utvrdi tačno koliko klub duguje. Moram da istaknem našeg bivšeg menadžera Opačića, koji je napravio toliko štetnih ugovora na račun kluba. Sve je loše urađeno i on je bio prava štetočina za Zvezdu - kazao je Lučic.

Prvi čovek "crveno-belih" ne može da veruje da u prethodne dve godine igračima nisu plaćeni hrana i stanovi.
- Najgore od svega da imamo dugovanje za stanove i hranu u poslednje dve godine u iznosu od 60.000 evra. Navešću vam tri ugovora koja su veoma štetna za Zvezdu. Za Kikaknovica, Miloševića došle su nam obaveze u visini od 300.000 evra, za Šepu dugujemo 200.000, a raznim menadžerima nije isplaćeno 600.000 evra. Kad na sve to dodamo da su telefonski računi za poslednja tri meseca bili 16.000 evra, a da ne pričamo o tome da struja i voda takođe nisu plaćeni, sve će vam biti jasno.

Vladislav Lučić je istakao da je Milan Opačić imao klauzulu u kojoj bi u slučaju dobrih rezultata Zvezde, on trebalo da bude nagrađen.
- Naš bivši menadžer je imao klauzulu u kojoj bi u slučaju dobrih rezultata Zvezde trebalo da bude nagrađen sa dobijanjem stana, poslovnog prostora, da mu se popravlja auto, da jede za džabe, da ima ogromnu platu, a da nema sankcija u slučaju da ne napravi dobar rezultat - rekao je Lučić, dok je prozvani bivši menadžer Zvezde ostao nem na optužbe.

:eek::eek::eek:
Amblem založen za kredit

Advokat Milorad Belić, koji je nekada nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana, istakao je da su prethodne uprave, nemajući mogućnost da podignu kredit, zalagale klupsku imovinu, pa je tako Crvena zvezda ostala bez svog amblema, koji je založen kao garancija za bankarski kredit na 300.000 evra.
- Želimo da se borimo za amblem i žig. Mi smo ekipa vatrogasaca, koja je došla u veliki požar. Takođe, prioritet nam je da zadržimo ovaj mlad tim i trenera Trifunovića. Sa njim ćemo razgovarati i tražiti da se brzo izjasni, da li želi da ostane u ovoj varijanti ili ne - rekao je Lučić.

Možda i stečaj

Predrag Nikolić, zadužen za finansijska pitanja u Zvezdi, objasnio je da postoji mogućnost da dođe do stečaja, jer je račun u blokadi još od 2004. godine.
- Zvezdin dug po tom računu je 218 miliona dinara, od čega je 171 milion glavnice. Zvezda neće biti likvidirana, iako po novom zakonu preti opasnost od stečaja ako je osnovni račun u blokadi duže od tri godine. Ako dođe do stečaja, postoji mogućnost reorganizacije i to takve da dužnici sami upravljaju - kazao je Nikolić.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-16-03-2010/zbog-opacica-kuca-na-dobos

OPACICU,MILU TI MAJKU .....!!!!!

Evo sad videh...u Zadru je bilo 89:83 za Zadrane...a mi smo imali +8 5 sekundi pre kraja...i ovi slepci ih pustise da daju trojku...sad nam vise ni kozne gace ne pomazu...samo ne znam koliko ima do kraja...ovaj rece da je u subotu polsednje kolo...

Evo sad videh...u Zadru je bilo 89:83 za Zadrane...a mi smo imali +8 5 sekundi pre kraja...i ovi slepci ih pustise da daju trojku...sad nam vise ni kozne gace ne pomazu...samo ne znam koliko ima do kraja...ovaj rece da je u subotu polsednje kolo...

U subotu je poslednje kolo.
Jedina Zvezdina nada je:

- da pobedi Bosnu u Sarajevu :think::think:
- da Cedevita izgubi i od preumornog Partizana i od umorne Cibone i nezainteresovane Cibone
- da Zadar kuci izgubi od Zagreba koji je vecerasnjim porazom izgubio sanse za F4 ( ako Buducnost sutra pobedi Bosnu kuci )
- i da Siroki i Radnicki ne zavrse sa 12 pobeda

Mnogo uslova.....

Jedina Zvezdina nada je:

- da Cedevita izgubi i od preumornog Partizana i od umorne Cibone i nezainteresovane Cibone
- da Zadar kuci izgubi od Zagreba koji je vecerasnjim porazom izgubio sanse za F4 ( ako Buducnost sutra pobedi Bosnu kuci )

Mnogo uslova.....

Jedina Zvezdina nada je:

Mnogo uslova.....

Idi begaj,zapetljano...lakše je protumačiti spise naroda Maja.

Ova pobeda Zvezde nije bez značaja zbog boljeg koeficijenta srpske košarke, ako već Zvezdi ništa dobro nije donela. Pored ove pobede kad bi Partizan dobio Cedevitu i da Zvezda pa i Radnički (ne znam kakav imaju međusobni skor) završe prvenstvo ispred njih jako bi bilo značajno, jer je Hemofarm pobedom nad Zagrebom i verovatnom trećom pozicijom već napravio taj korak za srpsku košarku. Inače, sa Hrvatima se koljemo da li će oni ili mi imati zagarantovana 4 ili 3 mesta u novoj sezoni. Mada lako može da se desi da imamo po 4 kluba jer će verovatno ko bude imao 3 zagarantovana mesta dobiti jednu od pozivnica koje se upućuju po interesnim kriterijumima.

Ova pobeda Zvezde nije bez značaja zbog boljeg koeficijenta srpske košarke, ako već Zvezdi ništa dobro nije donela. Pored ove pobede kad bi Partizan dobio Cedevitu i da Zvezda pa i Radnički (ne znam kakav imaju međusobni skor) završe prvenstvo ispred njih jako bi bilo značajno, jer je Hemofarm pobedom nad Zagrebom i verovatnom trećom pozicijom već napravio taj korak za srpsku košarku. Inače, sa Hrvatima se koljemo da li će oni ili mi imati zagarantovana 4 ili 3 mesta u novoj sezoni. Mada lako može da se desi da imamo po 4 kluba jer će verovatno ko bude imao 3 zagarantovana mesta dobiti jednu od pozivnica koje se upućuju po interesnim kriterijumima.
Sta ces ti ovde na njihovoj temi opet? Aj brisi odavde tamo kod nas. Hoces i ovu temu da sjebes?:rtfm:

Ahhaha ja gledao tekmu do kraja 3 cetvrtine i ono iako sam Grobar reko Zvezda pobedjuje 100% kad malopre se vratio, pogledam rezultat i ima shta da vidim... Jedna vam ta kosharka josh malo pa ce da vas teraju iz Pionira da drzite trening na malom kalishu iovako ide lepo vreme (dodushe bez kosheva ali shta da se radi)...

Znaci poceli smo i namestanjem da se bavimo!
Ostavljamo Bosnu u ligi.Vodili smo 10 kosa!
I ja sam pomislio u jednom trenutku da je namešteno, ali kad sam video poslednji šut za pobedu Zvezde razuverio sam se. Mada ne znam što se tiče toga šta je bilo u toku utakmice da li je bilo kalkulacija, nisam provalio. Uostalom bolje da ostane u ligi Bosna sa košarkaškom tradicijom, nego Helios kao klub koji jedino ima slovenački pedigre kao osnivača lige.

I ja sam pomislio u jednom trenutku da je namešteno, ali kad sam video poslednji šut za pobedu Zvezde razuverio sam se. Mada ne znam što se tiče toga šta je bilo u toku utakmice da li je bilo kalkulacija, nisam provalio. Uostalom bolje da ostane u ligi Bosna sa košarkaškom tradicijom, nego Helios kao klub koji jedino ima slovenački pedigre kao osnivača lige.

I to sto kazes....

Roki, srećan ti rođendan!
Zvezdino dete Nikola Rondović danas slavi devetnaesti rođendan. Nikoli želimo da bude zdrav, da odigra još mnogo mečeva u crveno belom dresu i da ponovi uspeh iz juniorskih dana kada je zajedno sa Nedovićem, Radosavljevićem i Miloševićem Zvezdi doneo titulu prvaka Srbije.

Roki, srećan ti rođendan!

kkcrvenazvezda.rs

bilo nam je drago druziti se s vama :(

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=04&dd=01&nav_id=421865

Košarkaški klub Crvena zvezda je na spisku firmi u kojima će zbog dugotrajne blokade računa automatski biti pokrenut stečaj.

Narodna banka Srbije je na svom sajtu objavila spisak privrednih subjekata čiji su računi blokirani duže od tri godine i na koje će biti primenjene odredbe uvođenja automatskog stečaja. Među skoro 11 000 preduzeća, između ostalih, nalaze se košarkaški, rukometni i vaterpolo klub Crvena zvezda.

Back