Pozdrav svima. Nije me bilo dugo jer se nista nije desavalo ali blizi se pocetak sezone, klub se pokrenuo, pa da i ja ostavim koji komentar. Pesic je otisao i poludeo sam zbog toga, jednostavno i Mesinu da su doveli ne bi mi bio gotivan ko Kari. Covek je uspeo nemoguce, da od Stivena napravi igraca, da Tadija skace i ima po blokadu na svakoj tekmi, da ekipa odigra musku odbranu, egal sa Partizanom, da konferencije budu zanimljivije od utakmica, otkrio je Bjelicu, itd itd, bezbroj pozitivnih stvari je uneo u klub, hvala mu na svemu. E sad, Aco Petrovic, da je dobar trener jeste, da je iskusan jeste, ali da li ima kvaliteta da ekipu odvede do nekih trofeja, nisam bas siguran. Ali dobro, Dudi je bio pomocni pa se nadam da je pokupio nesto od njega. Danas je stgao i Moris Bejli, plej, bio u Olimpiji, Rusiji, ali za mene je iskreno totalna nepoznanica. Po nekim pricama, nesto izmedju Burksa i Kuka. Videnov, iskusan suter, radio je vec sa Petrovicem kao i Bejli, na prvim utakmicama solidan ucinak. Od njega se mnogo ocekuje ali mislim da ce s njim biti problem motivacija, tj borbenost za Zvezdi dres. Bugarin ***, sumnjiv mi je. Vuk Radivojevic, znam da ga mnogi osporavaju, mozda su i u pravu, ali to je moj ljubimac i strasno sam se obradovao kad sam video da dolazi, pokrivace pleja sa Bejlijem i Nedovicem i to je vrlo dobro popunjeno. Na dvojci Videnov i Bakic, ako zatreba Bjelica i Vuk, takodje sasvim ok. Krila su Keselj, Bjelica i Radosavljevic ( Minja ce na pozajmicu), veliki potencijal skoncentrisan na trojci ali fali iskustvo. Pod kosem Tadija, Stmac, Elmedin, Stevic i stranac najverovatnije, ako bude neki teskas bice ovo dosta jaka ekipa, tako da dosta zavisi od tog najavljenog pojacanja, videcemo, za sada uopste nije lose.