KK Crvena Zvezda

CEqs90mXIAAATp7.jpg:large

Ma ni sa 50% angažovavanja. Malo jači trening.
Sledeću utakmicu igrati sa juniorima.
Jedino mi je žao što nije igrao onaj blentavi uličar. Da malo dobije po labrnji...
Izgleda da deverika radi u kubicima pa se zadržao.

Poslednja izmena:
Hvala, hvala... S druge strane vi ste retko jadna ekipa. Čista beda.

Šta da se radi, samo jednu i imamo, naša je, nema i ne želi svako luksuz da menja klubove i ekipe kao prljave gaće. ;)

A što se uličara tiče, možete samo da ga čoporativno šopate na kvarno što vaši i rade kao što ih uče Čović i Zet dok ih vodaju po "Zodijaku" i sličnim klubovima da im kao mafijaši čitaju bukvice, ali kad dođe da se zaista udara, zna se ko dobija... "Ljudina" Lazić i slični. Možda jedino da u čoporu svi nasrnete, to je ionako vaš fazon.

Da mi je neko rekao da cu docekati da FMP ovako rutinski otaljava ove kvaziderbije sa dervisima ne bih verovao. Svaka cast momci, preduga je ova sezona ja sam se umorio od gledanja ovih derbija mogu misliti kako je vama.

Šta ima da ne veruješ, tri godine je tendencija da se vaši pojačavaju, a naši slabe, samo je bilo pitanje kritičnog momenta i strpljenja da se trpe neuspesi i i dalje ulaže. Ja sam iskreno mislio da je prošle sezone gotovo, a bilo je i blizu, no spaslo vas je odustajanje Cibone od EL...

Ove sezone je napravljena skoro savršena selekcija osim na 4, kupljeni su i reprezentativci sa velikim samopouzdanjem, Bobanu ste udarili završnu glazuru, doveden najzvučniji Amer ikada, sačuvan korektan ex-NBA... Sa druge strane, konkurencija (a ne samo Partizan) uglavnom slabi ili stagnira jer nema svako para za skoro savršenu selekciju. Dobro, ne toliko savršenu, al za ovu konkurenciju i više nego dosta.

Doduše, teško jeste poverovati, svi smo verovali i da će večeras Spanulis nešto izvući iz džepa, ali nije. Dođe i taj čas.

Šta da se radi, samo jednu i imamo, naša je, nema i ne želi svako luksuz da menja klubove i ekipe kao prljave gaće. ;)
A što se uličara tiče, možete samo da ga čoporativno šopate na kvarno što vaši i rade kao što ih uče Čović i Zet dok ih vodaju po "Zodijaku" i sličnim klubovima da im kao mafijaši čitaju bukvice, ali kad dođe da se zaista udara, zna se ko dobija... "Ljudina" Lazić i slični. Možda jedino da u čoporu svi nasrnete, to je ionako vaš fazon.

Svi su videli nasrtanja blentavog baranskog uličara i siledzije u polufinalu ABA.
Treba ga dostojno ispratiti iz BG. Po njušci i labrnji...Imače raduje me da dežurni noćas nije umro od bola i nesreće.

Back