marenda
Početnik
- Poruka
- 25
Dule institucija opet prosi...pa dokle vise blamiranje te gladni smo te zedni smo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://www.mozzartsport.com/vesti/n...-kljucni-covek-menadzer-luke-mitrovica/105139
Nista od FMP-a ipak ce dulo biti nas razvojni tim![]()
![]()
![]()

Gazda navija za Zvezdu, a Vesna za FMP, zbog sina. Zet nije stigao na prvo poluvreme, jer mu se vozač zbunio i otišao u Železnik umesto u Pionir.
Retko viđeno košarkaško čudo od ekipe, svaka čast.
Retko viđeno košarkaško čudo od ekipe, svaka čast.
Hvala, hvala... S druge strane vi ste retko jadna ekipa. Čista beda.
Da mi je neko rekao da cu docekati da FMP ovako rutinski otaljava ove kvaziderbije sa dervisima ne bih verovao. Svaka cast momci, preduga je ova sezona ja sam se umorio od gledanja ovih derbija mogu misliti kako je vama.
Šta da se radi, samo jednu i imamo, naša je, nema i ne želi svako luksuz da menja klubove i ekipe kao prljave gaće.
A što se uličara tiče, možete samo da ga čoporativno šopate na kvarno što vaši i rade kao što ih uče Čović i Zet dok ih vodaju po "Zodijaku" i sličnim klubovima da im kao mafijaši čitaju bukvice, ali kad dođe da se zaista udara, zna se ko dobija... "Ljudina" Lazić i slični. Možda jedino da u čoporu svi nasrnete, to je ionako vaš fazon.