KK Crvena Zvezda

Gotivan je osećaj kad gledaš utakmicu i kakav god da je rezultat znaš da pobeda ne dolazi u pitanje. Cedevita je odlična ekipa i nerealno je očekivati da ih gazimo 20 razlike, nisu slučajno došli do finala. Najbitnije je da smo iskoristili prednost domaćeg terena, a ubeđen sam da na strani možemo dobiti bar jednu, možda već i prvu sledeću.

Luka Mitrović - mučio se dobra 2-3 meseca, ali kad je najbitinije, u polufinalu i finalu, igra kapitenski. Večeras fenomenalan. Definitivno opet ozbiljno kuca na vrata reprezentacije.

Cedevita je dobro popunjen sastav, sa dobrim trenerom, ali godinama muku muče sa šampionskim ambicijama i karakterom, sve do kraja prošle sezone ih školovala Cibona. Cedevita kao da je Mega Leks na stepeniku više.
Ako imalo drže do sebe, trebali bi da pobede bar narednu, ali verujem da se sve završava u Zagrebu. No, videćemo.

Ja sam mislio da ce biti mnogo gusto do samog kraja i nisam smeo da igram na kladionici nista. Medjutim kad sam video preko 20 poena u 3/4... :eek: Ne verujem da ce Zvezda ponoviti ovakvu igru u cetvrtoj utakmici. Ispromasivali su se mnogo.

uopšte ne govorim iz navijačkih strasti... naravno da bi bio srešan da Zvezda osvoji ABA Ligu

ali čoveče imate sve uslove da uspete, igrače o kojima mnogi maštaju, da bi vas na kraju ekipa sa hrvatskim polovnjačama oderala sa 20 razlika... čak ni ne znam koji je rezultat na kraju bio, prebacio sam

Back