ULEB prosirio broj klubova koji ucestvuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
25 km. od mene. Ples mi je sinoc javio da na jesen Zvezda dolazi ovamo. Opet cemo na utakmicu ista ekipa koja je bila u Libercu. Samo sto ovoga puta mislim da sigurno dobijamo iako je Nimburk grad kosarke i vec 10 godina uzastopce osvaja prvenstvo. Ima nekoliko stranaca medju kojima je i jedan Bosanac i dvojica Hrvata. (Ovo su podaci iz glave, onako kako sam usput cuo).Nisam pratio njih ali cu se sada potruditi da vise saznam i da vas obavestavam.68Mustang428CJ:Uleb Kup:
Crvena zvezda
Dinamo Moskva
Ostende
Panelinios
Fortitudo
Nimburk
Apelujem na upravu KK Crvena Zvezda da otmu Partizanu Dusana Kecmana,kome je istekao ugovor,pa da i mi njima uzmemo jednom profilisanog igraca. Dajte glas ovoj akciji.
(Pera Kojot, 4. jul 2007 09:57)
68Mustang428CJ:Šljivančanin prvo pojačanje Zvezde
Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je prvo pojačanje u ovom prelaznom roku. Ugovor do 2010. godine potpisao je Mlađen Šljivančanin (200 cm, 1985), košarkaš koji pokriva sve tri spoljne pozicije.Još jedan legendaran potez Zvezdine uprave.
crni lepotan:nemoj da pricas da nisi znao
da to je po Danilovicevoj prici bila najveca greska Partizana sto ga nije zadrzao nego otpustio
sta ces otisao posle u promasaj od kluba i postao promasaj od igraca
Verovatno u finalu ili polufinalu Play-offa.vuk93:jos kad bi se desila on fuzija sa FMP-OM gde bi nam kraj bio
vuk93:jos kad bi se desila on fuzija sa FMP-OM gde bi nam kraj bio
Vanjor:Verovatno u finalu ili polufinalu Play-offa.