KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cigani, nemojte večeras da se u*enjate. :D Red je da i vi nešto uradite iole ozbiljnije, jer i sami tvrdite da imate jaku ekipu. Treba to i dokazati na terenu. A i u revanšu u Rusiji vas sigurno neće maziti. Kad se uzme kako igrate na strani u NLB ligi biće čupavo. Prema tome ako večeras ne napravite neku razliku... :roll:

Rajs i Jorovic

101146600245be58397ad49979919702.jpg

FLUID:
Cigani, nemojte večeras da se u*enjate. :D Red je da i vi nešto uradite iole ozbiljnije, jer i sami tvrdite da imate jaku ekipu. Treba to i dokazati na terenu. A i u revanšu u Rusiji vas sigurno neće maziti. Kad se uzme kako igrate na strani u NLB ligi biće čupavo. Prema tome ako večeras ne napravite neku razliku... :roll:
Već vodimo: 30:27:evil:

;)

Јоровић неће скоро заиграти, а што се утакмице тиче Звезда је мање грешила а самим тим и победила, Химки се показао као просечна екипа. +12 може а и не мора бити довољно за пролаз, све зависи дал ће понети муда у Русији и играти као мушкарци, а не као пичкице неке и да изгубе 20+ разлике.

Odgledao sam utakmicu i ono što sam video je u Zvezdi očajna organizacija igre. Individualnim akcijama Burksa i Gurovića je napravljena ta razlika od 12 poena. Od kolektivne igre vredi pomenuti samo po par asistencija ove dvojice. Ali individualne akcije ulaska među 2-3 igrača i Gurovićevih šuteva za 3 poena preko ruke je bilo na pretek, a na sreću Zvezde ušlo je dosta toga. Otud i pobeda koja s obzirom na igru ništa ne znači. A i igrači Himkija su u nekim momentima delovali kao početnici, jer je 5-6 puta Zvezda imala koš i dodatno slobodno bacanje. I to su pravili prekršaje bespotrebno kada je već bilo izvesno da će igrač poentirati.
Ajde da vidimo i taj meč u Rusiji pa da definitivno saznamo da li je ovo bio loš dan Himkija ili je to sve što imaju da pokažu. Ili, na drugoj strani, koliko ustvari ova Zvezda može da pruži i opravda ovolike transfere i uložene pare.

Himki ima ekstra igrace i sve su to odlicni individualci.Buker,Volkoviski,Poceko,Okuladza itd. Ali oni imaju problema sa trenerima. Ovo je novi trener,a i sa starim su imali puno problema,pa jos uvek nemaju igru. Tj nemaju nikakvu igru. Ja sam ih gledao protiv Albe u Berlinu i tada su me bas razocarali jer sam ocekivao mnogo vise od takvih imena. Samo ako se zvezda bude organizovala i ne bude usla sa strahom u utakmicu(pricam o gostovanjima,posebno istocnim ekipama),nece tu biti problema. Jer protiv placenika se igra disciplinovano

68Charger440+6:
Crvena Zvezda - Partizan 76:88 (20:15; 14:23; 16:19; 26:31)

Gurovic 32, Dragicevic 15, Burks 9.

Ovaj Burks je stvarno katastrofa. Danas sut iz igre 2-10.
E Charger, Charger, taj Burks je toliko smešan da je to čudo jedno. Taj u Partizanu ne bi igrao ni za B tim, ali bez zezanja. Ono što sam večeras video dokazuje da Burks nije da nema samo košarkaškog znanja, nego čovek nema ni tunku smisla za košarku. Sa Burksom na pleju uvek ćete ovako prolaziti.

68Charger440+6:
Mi se puno oslanjamo na Gurovica i zato gubimo. Da nema njega verujem da bi igrali dosta bolje.
reče i prežive. Nije Gurović taj koji im uzima loptu iz ruke,nego mu je svi daju zato što niko nema muda da šutne. Jel Gurović kriv što Burks ne može da ubode vola? A i sve je to posledica nepostojanja akcija u igri Zvezde,a za to se zna ko je kriv. Gurović je kralj i igra sezonu karijere i treba da nam bude čast što imamo takvog igrača. I on se pored svega najviše bori na terenu,uz Dragićevića.Nije problem Gurović,PROBLEM JE ŠAKOTA I DEO IGRAČKOG KADRA(koji je uzgred on sam doveo)

To je i jeste problem sto niko ne zeli da sutne. Predju centar, dodaju loptu Gurovicu i ocekuju od njega da zavrsi napad. Koliko god Gurovic bio dobar ne moze ubaciti vise poena nego svi igraci drugog tima. Da nema njega onda bi svi jednako igrali.

Secam se Lakersa prosle godine protiv Phoenixa. Kad je Bryant igrao sam - Lakersi su gubili. Kad su igrali jednako kao tim - pobedjivali su, iako nisu ubacivali vise poena.

Back