Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Само да наговоре ону женску да се уда за њега, па га можемо звати у репрезентацију 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

FLUID:Kad se uzme kako igrate na strani u NLB ligi biće čupavo.
Već vodimo: 30:27FLUID:Cigani, nemojte večeras da se u*enjate.Red je da i vi nešto uradite iole ozbiljnije, jer i sami tvrdite da imate jaku ekipu. Treba to i dokazati na terenu. A i u revanšu u Rusiji vas sigurno neće maziti. Kad se uzme kako igrate na strani u NLB ligi biće čupavo. Prema tome ako večeras ne napravite neku razliku...
![]()

E Charger, Charger, taj Burks je toliko smešan da je to čudo jedno. Taj u Partizanu ne bi igrao ni za B tim, ali bez zezanja. Ono što sam večeras video dokazuje da Burks nije da nema samo košarkaškog znanja, nego čovek nema ni tunku smisla za košarku. Sa Burksom na pleju uvek ćete ovako prolaziti.68Charger440+6:Crvena Zvezda - Partizan 76:88 (20:15; 14:23; 16:19; 26:31)
Gurovic 32, Dragicevic 15, Burks 9.
Ovaj Burks je stvarno katastrofa. Danas sut iz igre 2-10.

68Charger440+6:U NBA je bio solidan. Jeste da je u Miami imao konkurenciju kao sto su Jason Williams i Gary Payton, ali je bio solidan.
Vala bas...i mene tebraaaaTokan:Срамота ме...
ops:reče i prežive. Nije Gurović taj koji im uzima loptu iz ruke,nego mu je svi daju zato što niko nema muda da šutne. Jel Gurović kriv što Burks ne može da ubode vola? A i sve je to posledica nepostojanja akcija u igri Zvezde,a za to se zna ko je kriv. Gurović je kralj i igra sezonu karijere i treba da nam bude čast što imamo takvog igrača. I on se pored svega najviše bori na terenu,uz Dragićevića.Nije problem Gurović,PROBLEM JE ŠAKOTA I DEO IGRAČKOG KADRA(koji je uzgred on sam doveo)68Charger440+6:Mi se puno oslanjamo na Gurovica i zato gubimo. Da nema njega verujem da bi igrali dosta bolje.