LOVAC NA SRCA
Početnik
- Poruka
- 19
CMOKCINA za sve plemenite dame na ovom forumu od Viteza dobrog srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LOVAC NA SRCA:CMOKCINA za sve plemenite dame na ovom forumu od Viteza dobrog srca.
Upavo tako - stanje Duha. I kao takvo, nepromeniljivo je, kao i sam Duh. Duh obicno nije prevrtljiv, zar ne? On nije sposoban da se pretvara. njegovo stanje je prirodno.jabajagi:LOVAC NA SRCA:CMOKCINA za sve plemenite dame na ovom forumu od Viteza dobrog srca.
ohoho...viteshtvo je stanje duha za sva vremena...mnogo ti obetja :wink:
Otprilike. Ja sam neustrasiv, castan i nisam ljubitelj komlimenata i pohvala. Nestanem kad ucinim dobro delo. Mozda iza police sa knjigama, u pravu si. Volim da citam, greh li je?jabajagi:..reche i vitez-duh i nestade iza police sa knjigama :wink:

O.K. Ne zahtevam nista od dama kao sto si ti, dovoljno je da budem na usluzi.jabajagi:Mnije, ako su knjige ljubavnichke....sa puno poljubaca! :wink:
/da ti shapnem...ovo sam lupila da ne promashim temu/![]()
oxi:KAKO BI TE LJUBIO

Hhhhhhhhhhhh. Zagrcnuh se... Zato je i umanjio ta slova, da ne vidis da je nepismen. Umes ti i sama da se branis, postujem samostalne zene. :wink:jabajagi:oxi:KAKO BI TE LJUBIO
osh prvo da te odvedem u shkolicu? :wink:
oxi:
mislish ne znam da se ljoobeem?
Znam da se sad javljam, i da verovanto mislis da spadam u tu grupu. Tvoja stvar.oxi:pa pisati i ljubiti....
nije bash isto a?
ehm!
LOVAC NA SRCA...shto voli da prca!
ti kazzem neshto...i prodam na brzaka...pouchno je:
"Budalu ne treba prozivati,ona se sama javi!"
nemo' da si zGlobna! :shock:millkica:ili viteški dvoboj da gledamo, najzad spektakl![]()
millkica:šalim se, provociram viteze, ali oni su slatki.... :wink:
Samo jedan od nas dvojice je vitez. Onaj drugi je... Zaista ne znam sta.... oxi = oxygen? Dakle, sastojak vazduha...millkica:šalim se, provociram viteze, ali oni su slatki.... :wink:
LOVAC NA SRCA:Samo jedan od nas dvojice je vitez. Onaj drugi je... Zaista ne znam sta.... oxi = oxygen? Dakle, sastojak vazduha...millkica:šalim se, provociram viteze, ali oni su slatki.... :wink: