Kinezi

Kom ce se Kinezi prikloniti carstvu?

• Radikali

glasova: 4 11,1%
  • DS

glasova: 4 11,1%
  • LDP

glasova: 1 2,8%
  • Sulejman Ugljanin

glasova: 2 5,6%
  • Kinezi ce napraviti svoju stranku

glasova: 25 69,4%

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam čuo (apsolutno nisam siguran u ovo što pišem) da Kinezi vrećaju svoje mrtve u maticu radi nekog običaja ili tako nešto...

Hm, ma skupa je to procedura... a čajnezi su gori od pirotjanaca... (pirke, izvini):lol:... Mislim da i ono oko kremacije ne stoji... to im valjda religija ne dozvoljava... dakle, shta preostaje... a groblje nemaju... a Blokovi puni ko Shangaj... neshto tu ne shtima... a klopa po restoranima jeftina do bola i ima je koliko oćesh... a sve skupo i sve se nema... i tako...

Nesto sam razmiljao. Kinezi su kod nas posle Siptara,Roma i Madjara najveca nacionalna manjina i njih uopste nije malo. Realno koliko ima mogli bi realno da udju u narodnu ili barem u gradsku skupstinu. Sta mislite ko ce se prvi setiti brace Kineza i ukljuciti ih u svoj program i kampanju? Ja vec mogu da zamislim kako ce Kinezi u buducnosti imati ulogu danasnjeg Palme.

:dash::dash::dash::dash:

Hm, ma skupa je to procedura... a čajnezi su gori od pirotjanaca... (pirke, izvini):lol:... Mislim da i ono oko kremacije ne stoji... to im valjda religija ne dozvoljava... dakle, shta preostaje... a groblje nemaju... a Blokovi puni ko Shangaj... neshto tu ne shtima... a klopa po restoranima jeftina do bola i ima je koliko oćesh... a sve skupo i sve se nema... i tako...

Smeju oni da se kremiraju....Mislim nijedna od njihovih religija to ne brani...Cak sta vise, oni su se oduvek spaljivali....

1. Upravo tako. Nemaju papire, samo se zmurelo dok su ilegalni imigranti ulazili. Onda im je dopusteno da prodaju jeftinu robu bez poreza - sve za socijalni mir.

2. Pogledaj pod 1.

3. Da se kupuje kinesko na zapadu - to je tacno. Ali se ne kupuje svuda radioaktivno i otrovno. A kod nas to jos prolazi. Kontrole nema, jer niko nece da se bakce sa smrdljivim i osionim i bezobraznim zutacima, koji se deru, a niko ih ne razume. Dok se ne uvede reda - karantin.

Sentimentalana budala ti je sve rekla u nekim postovima,pa ne bih da se ponavljamo.Dodao bih samo da ti postovi odisu fasizmom.Po tom principu,neprijavljenim srbima koji su isto tako u inostranstvu kao kinezi ovde,treba palicama polomiti ruke i noge zato sto se bave svercom i brukaju Srbiju po svetu... :roll:
Ne,ovde je u pitanju nesto drugo.Kinezi su direktni rusioci kapitalistickog poretka,jer prodajuci nam jeftinu robu svakim danom samaraju potrosacko drustvo.Njihova roba moze biti i kvalitetna,ja kupujem kod njih godinama i ne vidim da sam se nesto otrovao...mada mi je izrasla treca ruka.:hahaha: Salim se...ta anti-kineska propaganda dolazi - hmmmm svi znamo odakle - od liberalno kapitalistickih klosara koji bi da obogate sto vise svoje multi - nacionalne kompanije. :cool:

@berislav83

Koliko ja znam kineska delegacija dolazi u posete NKPJ-u,a ne KS-u...Mozda ja gresim ako su bili i kod vas.;)

SSSR-dolazice i kod nas-))smesno mi je citajuci textove u kojima se kinezi ponizavaju itd,,,ispada narod bez kulture i tradicije....a zaboravljamo da je njihova istorija,kultura i tradicija stara vise hiljada godina,starija mnogo mnogo vise od srpske itd......

Pa sta vam je, oni su ovde ilegalno, tako da nemaju pravo glasa

To se ne zove ilegalno, već nemaju državljanstvo, ili, ako su ga neki među njima stekli, imaju dvojno državljanstvo, pa mogu da glasaju, ali samo u jednoj zemlji, a, poznajući Kineze, to će biti Kina. Ne ulazim u to da li ih ima dovoljan broj dovoljno bogatih da finansiraju neku stranku, ili tako nešto, mislim da je ovo pitanje još uvek preuranjeno, pa samim tim i izlišno.

Smeju oni da se kremiraju....Mislim nijedna od njihovih religija to ne brani...Cak sta vise, oni su se oduvek spaljivali....

Nisu se oduvek spaljivali, ali ni jedna od njihovih religija im to ne zabranjuje. Kod Kineza postoji više religija, (ali su oni i dalje prvo Kinezi, pa onda sve ostalo, za razliku od Srba, koji bi prodali mrtvog oca, samo da dođu na vlast, što se na poslednjim izborima baš lepo pokazalo), Najbrojnije tri religije su: taoizam, konfučijanizam i budizam, a ima i muslimana i hrišćana.

To se ne zove ilegalno, već nemaju državljanstvo, ili, ako su ga neki među njima stekli, imaju dvojno državljanstvo, pa mogu da glasaju, ali samo u jednoj zemlji, a, poznajući Kineze, to će biti Kina. Ne ulazim u to da li ih ima dovoljan broj dovoljno bogatih da finansiraju neku stranku, ili tako nešto, mislim da je ovo pitanje još uvek preuranjeno, pa samim tim i izlišno.

Realno kod njih ce i u Srbiji doci do raslojavanja na klase. Vec mogu da se vide bogatiji Kinezi ...

1. Upravo tako. Nemaju papire, samo se zmurelo dok su ilegalni imigranti ulazili. Onda im je dopusteno da prodaju jeftinu robu bez poreza - sve za socijalni mir.

2. Pogledaj pod 1.

3. Da se kupuje kinesko na zapadu - to je tacno. Ali se ne kupuje svuda radioaktivno i otrovno. A kod nas to jos prolazi. Kontrole nema, jer niko nece da se bakce sa smrdljivim i osionim i bezobraznim zutacima, koji se deru, a niko ih ne razume. Dok se ne uvede reda - karantin.

Pa to što nema kontrole (ako je tako), nije na adresu Kineza, vać naših vlasti, koje smi mi birali na izborima. I ako nema kontrole, ne kontroliše se ni roba iz Amerike i EU, pa nam prodaju svoje "otpatke", koji su tamo ili zabranjeni, ili prevaziđeni, ili se izbacuju iz proizvodnje, a postoje i podaci da za zemlje Istične Evrope imaju posebne pogone koji proizbode "originale" lošijeg kvaliteta nego što prave za sebe. Pa vi sad udarili po Kinezima, po onoj : "da se vlasi ne dosete".:thumbdown:

Nesto sam razmiljao. Kinezi su kod nas posle Siptara,Roma i Madjara najveca nacionalna manjina i njih uopste nije malo. Realno koliko ima mogli bi realno da udju u narodnu ili barem u gradsku skupstinu. Sta mislite ko ce se prvi setiti brace Kineza i ukljuciti ih u svoj program i kampanju? Ja vec mogu da zamislim kako ce Kinezi u buducnosti imati ulogu danasnjeg Palme.

Ako Kinezi udju u srpsku skupštinu pravićemo Hrvate i Slovence od blata...
Nemojte da vam nisam rekao...

Hm, mene zanima... obzirom na brojku... postoji li neki kinesko groblje... mislim, pa valjda crkavaju... ili blesavi Srbi po restoranima pojedu... rahmetli čajneze...

Ne crkavaju, nego umiru, kao i svi ljudi, osim fašista i rasista, koji će, nadam se, pocrkati! Sram te bilo!:otkacio:

Netacno. Ilegalno su ovde, nemaju papire i snalaze se kako ko. Da nije njih, ne bi nam propadala textilna industrija i ostalo sto uvoze. Ljudi bi radili i imali vise para za kvalitetnije oblacenje, igracke i ostalo. Sve sa papirima, da placa porez - sve bez papira, napolje.

Da svako treba da radi legalno i da plaća porez, to je tačno, a da bi nam bilo bolje bez njih, čista je, koncentrovana glupost, pošto nam tekstilna industrija propada još iz vremena kada smo Kineze viđali samo na filmu. :hahaha:
Krivo vam je što hoće da rade, umesto da lupaju po forumima. Osušićete se od zavisti!:dash:

Da svako treba da radi legalno i da plaća porez, to je tačno, a da bi nam bilo bolje bez njih, čista je, koncentrovana glupost, pošto nam tekstilna industrija propada još iz vremena kada smo Kineze viđali samo na filmu. :hahaha:
Krivo vam je što hoće da rade, umesto da lupaju po forumima. Osušićete se od zavisti!:dash:

Ti bas volis Kineze, cim ih branis.. Da nisi ozenjen nekom?

E, sad kad smo se tako lepo izćaskali, pročitajte zakon o državljanstvu, da vidite kako se stiče naše državljanstvo, pa zakon o manjinama, da vidite kako se postiže status manjine, pa onda nastavite da živite malo pametniji.:rtfm::thumbdown::dash::???:

Back