adrenochrome junkie
Ističe se
- Poruka
- 2.259
Pa ja sam cuo da se oni kremiraju... Sta rade sa pepelom nemam pojma...
Sole rucak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam cuo da se oni kremiraju... Sta rade sa pepelom nemam pojma...
Ja sam čuo (apsolutno nisam siguran u ovo što pišem) da Kinezi vrećaju svoje mrtve u maticu radi nekog običaja ili tako nešto...
... Mislim da i ono oko kremacije ne stoji... to im valjda religija ne dozvoljava... dakle, shta preostaje... a groblje nemaju... a Blokovi puni ko Shangaj... neshto tu ne shtima... a klopa po restoranima jeftina do bola i ima je koliko oćesh... a sve skupo i sve se nema... i tako...Nesto sam razmiljao. Kinezi su kod nas posle Siptara,Roma i Madjara najveca nacionalna manjina i njih uopste nije malo. Realno koliko ima mogli bi realno da udju u narodnu ili barem u gradsku skupstinu. Sta mislite ko ce se prvi setiti brace Kineza i ukljuciti ih u svoj program i kampanju? Ja vec mogu da zamislim kako ce Kinezi u buducnosti imati ulogu danasnjeg Palme.

Hm, ma skupa je to procedura... a čajnezi su gori od pirotjanaca... (pirke, izvini)... Mislim da i ono oko kremacije ne stoji... to im valjda religija ne dozvoljava... dakle, shta preostaje... a groblje nemaju... a Blokovi puni ko Shangaj... neshto tu ne shtima... a klopa po restoranima jeftina do bola i ima je koliko oćesh... a sve skupo i sve se nema... i tako...
1. Upravo tako. Nemaju papire, samo se zmurelo dok su ilegalni imigranti ulazili. Onda im je dopusteno da prodaju jeftinu robu bez poreza - sve za socijalni mir.
2. Pogledaj pod 1.
3. Da se kupuje kinesko na zapadu - to je tacno. Ali se ne kupuje svuda radioaktivno i otrovno. A kod nas to jos prolazi. Kontrole nema, jer niko nece da se bakce sa smrdljivim i osionim i bezobraznim zutacima, koji se deru, a niko ih ne razume. Dok se ne uvede reda - karantin.
Salim se...ta anti-kineska propaganda dolazi - hmmmm svi znamo odakle - od liberalno kapitalistickih klosara koji bi da obogate sto vise svoje multi - nacionalne kompanije. 
Pa sta vam je, oni su ovde ilegalno, tako da nemaju pravo glasa
Smeju oni da se kremiraju....Mislim nijedna od njihovih religija to ne brani...Cak sta vise, oni su se oduvek spaljivali....
To se ne zove ilegalno, već nemaju državljanstvo, ili, ako su ga neki među njima stekli, imaju dvojno državljanstvo, pa mogu da glasaju, ali samo u jednoj zemlji, a, poznajući Kineze, to će biti Kina. Ne ulazim u to da li ih ima dovoljan broj dovoljno bogatih da finansiraju neku stranku, ili tako nešto, mislim da je ovo pitanje još uvek preuranjeno, pa samim tim i izlišno.
Cisto sumnjam da oni imaju para za to...
Ako vraćaju urne sa pepelom, onda nije skupo, i jednostavnija je procedura.
1. Upravo tako. Nemaju papire, samo se zmurelo dok su ilegalni imigranti ulazili. Onda im je dopusteno da prodaju jeftinu robu bez poreza - sve za socijalni mir.
2. Pogledaj pod 1.
3. Da se kupuje kinesko na zapadu - to je tacno. Ali se ne kupuje svuda radioaktivno i otrovno. A kod nas to jos prolazi. Kontrole nema, jer niko nece da se bakce sa smrdljivim i osionim i bezobraznim zutacima, koji se deru, a niko ih ne razume. Dok se ne uvede reda - karantin.
Nesto sam razmiljao. Kinezi su kod nas posle Siptara,Roma i Madjara najveca nacionalna manjina i njih uopste nije malo. Realno koliko ima mogli bi realno da udju u narodnu ili barem u gradsku skupstinu. Sta mislite ko ce se prvi setiti brace Kineza i ukljuciti ih u svoj program i kampanju? Ja vec mogu da zamislim kako ce Kinezi u buducnosti imati ulogu danasnjeg Palme.
Hm, mene zanima... obzirom na brojku... postoji li neki kinesko groblje... mislim, pa valjda crkavaju... ili blesavi Srbi po restoranima pojedu... rahmetli čajneze...
tkacio:Ne crkavaju, nego umiru, kao i svi ljudi, osim fašista i rasista, koji će, nadam se, pocrkati! Sram te bilo!tkacio:
Pa daleko od toga da su Kinezi humanitarci i da su ovde zbog jeftinih gaća i poluispravnih satova...
Netacno. Ilegalno su ovde, nemaju papire i snalaze se kako ko. Da nije njih, ne bi nam propadala textilna industrija i ostalo sto uvoze. Ljudi bi radili i imali vise para za kvalitetnije oblacenje, igracke i ostalo. Sve sa papirima, da placa porez - sve bez papira, napolje.

Da svako treba da radi legalno i da plaća porez, to je tačno, a da bi nam bilo bolje bez njih, čista je, koncentrovana glupost, pošto nam tekstilna industrija propada još iz vremena kada smo Kineze viđali samo na filmu.
Krivo vam je što hoće da rade, umesto da lupaju po forumima. Osušićete se od zavisti!![]()
Pa daleko od toga da su Kinezi humanitarci i da su ovde zbog jeftinih gaća i poluispravnih satova...
Bolje počni da učiš kineski, jer će to, za 10-20 god. biti glavni svetski jezik.
Ako Kinezi udju u srpsku skupštinu pravićemo Hrvate i Slovence od blata...
Nemojte da vam nisam rekao...

Ti bas volis Kineze, cim ih branis.. Da nisi ozenjen nekom?
E, sad kad smo se tako lepo izćaskali, pročitajte zakon o državljanstvu, da vidite kako se stiče naše državljanstvo, pa zakon o manjinama, da vidite kako se postiže status manjine, pa onda nastavite da živite malo pametniji.:???: