neledr
Primećen član
- Poruka
- 748
nadam se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
90% takvih komentara poticu od osoba koje nisu nikada ni imale ovaj telefon ili us uzeli najgori moguci model tipa kopije anycool telefona.
Ili su videli kod ortaka na trenutak.
Da vidite vi sta je kinez sa digitalnim TV prijemnikom,wifi,Touch screen i wm instaliran,a ne ova govna sto valjaju po oglasima.To se tamo deli skoro pa besplatno,a oni uveliko furaju fonove sa ovim funkcijama gore.
Ja sam kupio za cerku n97 ali sam odmah prvi dan vratio ga i dobio drugi(imao sam srece sto je covek pristao da mu ga vratim)koji sam sutradan vratio..razlozi su sto mi je jedan blokirao i nisam mogao da ga odblokiram nikako a na drugom tastatura nije htela da svetli tako da u mraku nisi mogao da je koristis...kupio sam orginal n97 preko telenora uz malo veci paket!
Ja sam ima Ciphone sve je ok bilo ali posle 2 nedelje pocele su kartice da mi se gube, pa sam morao da gasim mob da vadim kartice i tako je sve cesce i cesce radio.
Moj burazer ima kopiu sony ericsson xperta i odlican je sad ga ima vec preko pola godine i nista mu nefali radi ko Svajcarski sat odlican je. tako ako se neko odluci za kineza nek uzme taj.![]()
To da postoje Anycool kopije je obicna laz pustena kod nas da bi ispalo da je Anycool neka velika marka. Onaj ko poznaje i malo kinesko trziste mobilnih telefona je sigurno primetio da je 30% telefona isto dok ostalih 70% su kopije iPhoneaInace... sada imaju i kopije anycool telefona i oni lose hvataju Tv i imaju drugacije mesto za SIM kartice i to se desi da neko to uzme i napise lose o telefonu a ja imam anycool T828 i za 100 evra bas pristojan telefon
samo sto nema JAVA-u to je velikiiiii promasaj...