Kineski horoskop i nas

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo mene sa Džoom, divnim boa konstriktorom od jednog mog učenika
Tad sam imala običan telefon, pa je rezolucija loša, a aparat se nisam setila da ponesem
dsc00060-1.jpg

dsc00061-1.jpg

- - - - - - - - - -

e probaj da pojedeš Pacova - ja probala, zapeo mi u grlu :zcepanje:
ne komanduje stvarno - pustiš ih u iluziji da to rade

starije su solidno one od mene ili solidno mladje tako da nista od toga..msm na pacov-cice zlol..imam jednog debelog pacova u kuci,zapravo morsko prase i to mi je dovoljno :D

starije su solidno one od mene ili solidno mladje tako da nista od toga..msm na pacov-cice zlol..imam jednog debelog pacova u kuci,zapravo morsko prase i to mi je dovoljno :D

Pacovice su starije 5 godina, a ako su mlađe 7
Ni jedno ni drugo nije toliko strašno
I ja sam imala morsko prase, Božicu, 6 ipo godina mi je živela,što je rekord za njih
Imala sam i dve mišice, Micu i Anđu

pa da..ja sam kao pokusavao kod jedne "pacovcice" starija od mene 5 god sto ti rece,odavno je bilo pre 4 god,mada je onda tad bila vec u duzoj vezi sad je vec udata zena..fizicka privlacnost nista vise,vrlo suzdrzana a opet njene namere su bile ocigledne al ipak tada ta razlika je bila probl. na neku moju opasku je pricala neiskusno :hahaha: a da mnogo volim ovu kucnu "pacovcinu"

Poslednja izmena:
Neki dan mi je jedna cura uradila tu neku "multi" analizu svih mogucih horoskopa,numerologije(sve pomijesano) i kazala mi da sam kao opasan igrac :D

U Kineskom sam valjda taj vatreni Zmaj(posto kod njih ima 5 elemenata,pored vatrenog najopasniji je metalni Zmaj),u zapadnom Jarac(o kvalitetima tog znaka sve znamo :D),i numeroloski sam valjda broj 6,broj Venere (bas kao CAry Grant ),i rece mi da nikako ne mogu da budem ruzan :D

SAmo sma joj odgovorio "kazi mi vec jednom nesto sto ne znam " :D

Back