mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.681
Naime na ladi sam menjao felne jer su originalne bile trule i krive pa nove gume puštale vazduh. Uzeo sam komplet od fijata 14" sa par godina starim maxxis zimskim gumama u vrlo dobrom stanju. Bez nekih tragova erozije gume, pristojnih voznih karakteristika sa dubinom šare od 6-7 mm.
Gume su bukvalno nestale posle 20kkm. Ono što je meni bilo šokantno otišle su i zadnje možda i brže od prednjih
I nisu potrošene po ivicama od lošeg trapa da se odmah razumemo nego kao da je guma prešla 50kkm. Kompletna šara je nestala.
Dakle potrošile su se po mojoj proceni tri puta brže nego ijedna guma koju sam ikada imao za ovih 30+ godina vozačkog staža.
Ps: trap je odličan i redovno centriran po potrebi.
Gume su bukvalno nestale posle 20kkm. Ono što je meni bilo šokantno otišle su i zadnje možda i brže od prednjih

I nisu potrošene po ivicama od lošeg trapa da se odmah razumemo nego kao da je guma prešla 50kkm. Kompletna šara je nestala.
Dakle potrošile su se po mojoj proceni tri puta brže nego ijedna guma koju sam ikada imao za ovih 30+ godina vozačkog staža.
Ps: trap je odličan i redovno centriran po potrebi.