Kilava Opozicija

Autorska tema

Kako nije sramota opoziciju i opozicionare? Prolazim ja danas kroz zeleni venac kada ono neki roker padavicar skuplja potpise ispred standa narkomana Trifunovica. Ja ga oteram u tri lepe normalno. Onda dodjem u Knez kada ono u sred Kneza Trifunovic ima neki sator i standove i skuplja potpise. 20 metara od njega skuplja DJB i deli letke. 1 od 5 milionq takodje.. Imate svoje tv programe, internet, svoje portale, novine..

Pa kilavci oni kilavi ni 3 posto ne mozete da navucete. Bolje da se lepo opozicija prijavi na politicke casove kod Vucica, mozda nesto i nauce..
Pa o cemu ce onda da besedi Vucic u svojim svakodnevnim visesatnim monolozima na TV, ako se opozicija odjavi.
Sada je oni kazu ono, a ja im na to kazem ovo,
a niko ne zna sta je opozicija rekla i kada..

Jos uvek mu prolazi ono drzte lopova.

Да сам у СНС-у, не би ме било срамота да отворено подржавам Вучића.
Мислим, странка лепо плаћа. Добијеш посао у некој радњи, трафици, хладњачи... Имаш да једеш, није ти лоше.
Није то срамота. Певаш страначку песму, и они те лепо часте за то.

Али не могу разумети оне што нису у СНС-у, а подржавају Вучића.
Значи, треба имати неки специјалан ментални склоп у глави да би подржавао тог човека, а да ништа не добијаш зауѕврат.

Autorska tema

Kako nije sramota opoziciju i opozicionare? Prolazim ja danas kroz zeleni venac kada ono neki roker padavicar skuplja potpise ispred standa narkomana Trifunovica. Ja ga oteram u tri lepe normalno. Onda dodjem u Knez kada ono u sred Kneza Trifunovic ima neki sator i standove i skuplja potpise. 20 metara od njega skuplja DJB i deli letke. 1 od 5 milionq takodje.. Imate svoje tv programe, internet, svoje portale, novine..

Pa kilavci oni kilavi ni 3 posto ne mozete da navucete. Bolje da se lepo opozicija prijavi na politicke casove kod Vucica, mozda nesto i nauce..
Одвратан уводни текст, килава опозиција и недоучена влада, ето нама среће.

Back