- Poruka
- 94.800
Ovo je neka pravoslavna crkva ili manastir i to u Srbiji,ne mogu da nađem podatke.
Masonski znaci u crkvi znače da je donator bio mason.Ovaj barokni stil ukazuje da je to bilo
dodato kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je neka pravoslavna crkva ili manastir i to u Srbiji,ne mogu da nađem podatke.
Ovo je uobičajeno za prečanske crkve, koje jesu nastajale na teritoriji Austrijske, a potom Austrougarske monarhije. Barkona forma i ikonostasi su bili nametnuti od strane Monarhije. Uzgred "masonski" simbol je predstava Boga, i verovatno je urađen jednovremeno sa baroknim ikonostasom negde sredinom XVIII veka.Ovo je neka pravoslavna crkva ili manastir i to u Srbiji,ne mogu da nađem podatke.
Masonski znaci u crkvi znače da je donator bio mason.Ovaj barokni stil ukazuje da je to bilo
dodato kasnije.

Sto kazu nasi stari "Napako"E sad jedna poslastica...naime izvesna Dalila Mujić-Dragojević.pobednica
jednog rijaliti programa,ostvarila je svoj san.Otvorila je salon lepote u Bijeljini.
Divno ali kako izgleda njen san? Ovako!
Pogledajte prilog 828758
Pogledajte prilog 828759
![]()
Hajde da čujem kometare?
Bolje macke nego tigrovi i leopardi,ako vec mora.
E sad jedna poslastica...naime izvesna Dalila Mujić-Dragojević.pobednica
jednog rijaliti programa,ostvarila je svoj san.Otvorila je salon lepote u Bijeljini.
Pogledajte prilog 828758
Pogledajte prilog 828759
![]()
Hajde da čujem kometare?

Izvidi situaciju NenoPssst.. ne smijem ništa loše komentarisati.. će me nadje, pa..
Nego ću ja potražiti gdje je taj "salon" pa da se uvjerim na licu mjesta.![]()

Grozno !!

Da,zaslužio je sa ovom piranom..

Ovo ne bi bilo kič da nema tih rogova na ribi..Kako su neobrađeni izgleda

Jeste..I šta sa tom ogradom? Zašto nije postavljena cela? Ne razumem![]()
ovo je katastrofa

Ili crveno.Ja bih ofarbala i prozore u belo i crveno i zeleno.Bila bi to vesela kućadžaba ogada može ofarbati u crno![]()

Moglo bi da prođe kao dečja igraonica...E sad jedna poslastica...naime izvesna Dalila Mujić-Dragojević.pobednica
Pogledajte prilog 828758
Pogledajte prilog 828759
![]()
Hajde da čujem kometare?
Ja bih ovde zadržala neke detaljčiće...