- Poruka
- 95.553
Imao je nekada , sada ga boli nedostatak istog...Misliš da ima mozak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao je nekada , sada ga boli nedostatak istog...Misliš da ima mozak?
Nisi pogrešila,na pravom si mestu..Staviću ovde , pa šta bude....A meni nije kič,,,,Ima neki ...šarm...
Pogledajte prilog 819340
Je li?A šta ja znam...Meni je slatko ...A i prirodni materijali su u pitanju....Nisi pogrešila,na pravom si mestu..![]()
Štoooo?Brisem se sa teme. Niste normalne
Meh.Meh....Nije mi dobro od ovih slika. Idem na ljis
Idi ugrej se tamo pa dođi kod nas da se ohladišNije mi dobro od ovih slika. Idem na ljis

Ovo i da je u nekoj veterinarskoj stanici je totalno neukusno i grozno.. pa da staviše barem glavu sa rogovima pa haj, a ovako..

Njaaa....ružine latice....Pogledajte prilog 820280
Ima li dalje?
Windows 98Pogledajte prilog 820280
Ima li dalje?

Da,sve to stoji..ali kancelarija u kupatilu i mnoooogo plastikePogledajte prilog 820280
Ima li dalje?

To ti je spojeno ugodno sa korisnim, taman i u kupatilu..Da,sve to stoji..ali kancelarija u kupatilu i mnoooogo plastike![]()

Ima i grana tamo....To ti je spojeno ugodno sa korisnim, taman i u kupatilu..![]()
Dok ti praviš dekoraciju,ja ću malo da se izležavam..isteraću decu,nije to za njihTo bi se moglo iskoristiti za neku dekoracijicu....

Dok ti praviš dekoraciju,ja ću malo da se izležavam..isteraću decu,nije to za njihPogledajte prilog 821230
Sad me teraš da i to premestim na Likovnu, Kič u umetnosti,al ne mogu nema autora..nepoznatRazbij malo sa kojom slikom ...evo ova , isto školjka motiv ..iznad kreveta...slagaće se.
Pogledajte prilog 821234
Šteta.Stavi pod n.n. autore..Sad me teraš da i to premestim na Likovnu, Kič u umetnosti,al ne mogu nema autora..nepoznat
je taj genije..vidi se neki potpis al ga ne mogu pročitatiŠteta.
Dezen a la leopard.. ali gdje još nadje i ovu krpu (salvetu) na tanjiruPogledajte prilog 822689
Pa pobogu!!

A razjapljena glavurina?Dezen a la leopard.. ali gdje još nadje i ovu krpu (salvetu) na tanjiru![]()

Pa nju ćemo prekriti tom krpomA razjapljena glavurina?![]()