КФОР стао уз Шиптаре на Јарињу!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
аутроска тема

А од Пољака нож у леђа !

Сасвим је јасно да се КФОР и НАТО Американци, Канађани , Пољаци сврстали на страну Шиптара на Косову и да су као потенцијалног непријатеља видели српску војску .

Можемо се правити да се то није догодило , али ситуациј је посве јасна .

Ни након 20 година ситуација се није променила и српски народ и даље има ЈЕДНОГ НЕПРИЈАТЕЉА а то је НАТО и ЗАПАД !

Није НАТО на Косово дошао да шитти српски народ , него да Шиптарима нарпави и одржи државу .

аутроска тема

А од Пољака нож у леђа !

Сасвим је јасно да се КФОР и НАТО Американци, Канађани , Пољаци сврстали на страну Шиптара на Косову и да су као потенцијалног непријатеља видели српску војску .

Ни након 20 година ситуација се није променила и српски народ и даље има ЈЕДНОГ НЕПРИЈАТЕЉА а то је НАТО и ЗАПАД !

Није НАТО на Косово дошао да шитти српски народ , него да Шиптарима нарпави и одржи државу .
Pa to je opste poznato?? :think:

Stanje na terenu je drugacije.

Pisao sam da nato izlazi ove godine sa Kosova. Bice jako veliko iznenadjenje za mene ako nato ostane. Ocekujem zatvaranje baze bondstil ali ostanak nekog broja vojnika oko energetskih resursa. Imperija smanjuje troskove jer pada.

A ovo oko prelaza je predstava i nista drugo. Sustina je sveopsta pljacka energenata na Kosovu, to je problem.
Cekamo da li ce se mr.infinitijev poslodavac konvertovati prema Rusiji i Kini.

Pisao sam da nato izlazi ove godine sa Kosova. Bice jako veliko iznenadjenje za mene ako nato ostane. Ocekujem zatvaranje baze bondstil ali ostanak nekog broja vojnika oko energetskih resursa. Imperija smanjuje troskove jer pada.

A ovo oko prelaza je predstava i nista drugo. Sustina je sveopsta pljacka energenata na Kosovu, to je problem.

Он ће да натерају признање пре него оду , то је оно што се чека да би отишли са Косова ,

Мени делује да су многи заборавили и да не желе у то да верују , али ово што се десило на Јарињу је корпус деликт .
Nismo ništa zaboravili, samo sedimo i gledamo kako se bahate! A onda će jednog dana biti kao i u Srebrenici: Odjednom svi postali jadni, nevini, nenoaružani civili! Ali, nije ni tada prošlo, neće ni sledeći put! :bravo:

Он ће да натерају признање пре него оду , то је оно што се чека да би отишли са Косова ,
Onda su glupi! Pa nije priznanje kao Kapitulacija na koju su 'jedva':zcepanje:naterali blesavog Miloševića da to potpiše!
Znam da bi ameri rado opet bombardovali Srbiju da prizna Kosovo... ali, prošla baba sa kolačima.. sada su neka druga vremena! :bravo:

NATO ne ide nigde, to su vlazni snovi rusosiita

Isto kao i u Avganistanu, baljezganje o nekoj propasti, a vlast Talibana postavljena iz centralne komande za Bliski istok, doleteo direktno iz Dohe covek i postavljen na vlast direktno bez izbora

Ja se prosto cudim nekad kakve zakljucke masa iznosi, i pored javno dostupnih informacija

аутроска тема

А од Пољака нож у леђа !

Није НАТО на Косово дошао да шитти српски народ , него да Шиптарима нарпави и одржи
Čekaj malo! Uz koga je po tebi trebao stati KFOR? Pa oni su tamo da štite graničnu liniju između Kosova i Srbije i osiguraj mir za Albance i Srbe koji tamo žive. KFOR-ovi zadaci nemaju veze sa Srbijom.

Back