Kemtrejls

pre nekih 20 godina izaslo da merenja sa satelita pokazuju povecanje od 1m razine mora a merenje na zemlji ni 1cm i kao naucnicima nije jasno kako je to moguce. Posle postalo jasno, imas podatke/rezultate koji se mogu manipulirati i one podatke/rezultate koje vidis golim okom.

Kad su ih hakeri provalili da laziraju do tad su zvali "zagrijavanje" pa su se usutili koju godinu i onda opet krenuli ali sa "climat change". Sad pado il ne pado sneg, topi se ili ne, raste nivo ili ne, dodje mu na isto.

do tad su zvali "zagrijavanje" pa su se usutili koju godinu i onda opet krenuli ali sa "climat change"
Da.
Prvo su poceli sa izmisljanjem tog pojma - "Global Warming".

Ubrzo su ga modifikovali u - "Men Made Global Warming", zbog, navodnih, ljudskih aktivnosti tokom procesa industrijalizacije, efecat staklene baste?! ...to im je i bio cilj, da ispore neke zemlje i nacije u razvoju, da ne bi koriste pogodnosti koje su oni koristili za izdizanje iznad drugih.

Kada su ljudi poceli da gledaju i vide da nikakvog "Globalnog zagrevanja" nema, da se nikakvi vecni lednici ne tope i podizu nivoe Okeana, ekstremno hladni periodi, snegovi u pustinjama...
... promenuli su u, neutralno, "Climate Change", koje nije odredjeno, moze i tamo i vamo, pa, sta god da se desi, mogu da kazu - eto... Climate change...

Ko je stariji, ili ima nekog starijeg da pita, mozda se seca da su 70-ih godina vrteli suprotnu pricu, "Globalno Zahladjenje" i spremite se, stize "Ledeno Doba", masovna industrijalizacija, kupujte ogrev, ugalj, drva, nafta...

Sad pado il ne pado sneg, topi se ili ne, raste nivo ili ne, dodje mu na isto.
Kao sto rekoh...

A ovde se nisam salio:
Jedan od osnovnih pokazatelja Globalnog Zagrevanja su vrlo hladno vreme
Trebao sam da stavim italic ili pod navodnike.
Ovo mi je, zaista, rekao jedan sa ustima punim "teoreticar zavere" na drugom forumu... Kada mu je predoceno da se desava suprotno od zagrevanja...

Mora da je, samo, slucajnost sto LOGO izgledom podseca na nebo...
cdc-logo-tag-right.svg

https://www.cdc.gov/

Kakve sve to ima veze sa putničkim avionima i vodenom parom koja se kondenzuje u atmosferi?

Lepo ti piše u članuku koji si sam linkovao
Incorrect suggestions that condensation trails - water vapour created from aircraft jet engines - is evidence of SRM and weather modification is happening at large-scale today.

poceo si sa ljudi zamisljaju da ih zaprasuju...blokiranje sunca samo na sajtovima za posebne potrebe,
sad kad sam ti dao da je vest u UK, bbc, msn, svi javili (i jos prosle godine, EU, Bil G. i glavonje)...plus treba li da izvucem patente, zakone, istorijsko zaprasivanje za koje se zna, fotografije aviona iz blizine, priznanje pilota, (posto vidim da zivis sa prstom u uvu i povezom na ocima), ti bi sad da skrenes i pricas o kondenzaciji? pa promasio si temu, ovo je prijatelju tema o kemtrails.

pre par dana navodno vest da je Tramp pokrenuo da se stane na put ovome, nisam nasao potvrdu ove vesti ali vec peti dan nema tragova u evropskoj zemlji gde zivim. Mogu se videti samo kratki kondezacijski.
Moderni avioni skoro da nemaju ni kondezaciju.
Za pilotsku dozvolu sam polagao i meterologiju. Oblaci zadnjih godina nisu bili normalni. Covek treba samo da gleda oko sebe i zapaza i memorise da shvati. A bila i najava toga po medijima.
U Americi poljoprivrednici imaju jako dobru i naprednu podrsku koje izgleda nema u Evropi. Ljudi mogu da testiraju za beznacajne pare uzorke svoje zemlje i na osnovu toga dodaju samo onoliko djubriva koliko treba. Testiranje pokazala znacajan rast metala i jedinjenja iz kemtrailsa koji uticu na prinose. Tako da se ne moze vise kriti.

Back