Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 35.587
Klimatski inženjering
(Ako ima tema, a ne mogu da pronađem, molim moderatore da spoje.)
(Ako ima tema, a ne mogu da pronađem, molim moderatore da spoje.)
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to su samo normalni oblici a mi smo skrenuli sa uma... Priznali su inace da rade geoinzenjering ove vrste da bi ublazili efekat globalnog zagrevanja tj da bi se suncevi zraci odbijali nazad u svemir...
Prepisao si sa Tihijeve teme, plagijatoru.Ma to su samo normalni oblici a mi smo skrenuli sa uma... Priznali su inace da rade geoinzenjering ove vrste da bi ublazili efekat globalnog zagrevanja tj da bi se suncevi zraci odbijali nazad u svemir...
Nisam jaKako ti kazesOtkrio si teoriju zavere
DaOcigledno je da ti je dosadno i da pises reda radi
A sta ce ako se ti odbijeni suncevi zraci vrate duplom jacinom i sprze nasu planeticu?.Ma to su samo normalni oblici a mi smo skrenuli sa uma... Priznali su inace da rade geoinzenjering ove vrste da bi ublazili efekat globalnog zagrevanja tj da bi se suncevi zraci odbijali nazad u svemir...
Zar zaista mislis da to rade iz recenog razloga i da je moguce da se suncevi zraci odbijaju? Laz, morali su nesto da smisle da bi opravdali zaprasivanje iz avionaA sta ce ako se ti odbijeni suncevi zraci vrate duplom jacinom i sprze nasu planeticu?.![]()
Dosadno mi je zbog takvih kao sto si tiZar zaista mislis da to rade iz recenog razloga i da je moguce da se suncevi zraci odbijaju? Laz, morali su nesto da smisle da bi opravdali zaprasivanje iz aviona
Mislim.Zar zaista mislis da to rade iz recenog razloga i da je moguce da se suncevi zraci odbijaju? Laz, morali su nesto da smisle da bi opravdali zaprasivanje iz aviona
Odosmo u ti mislis da ja mislim da ti mislis da ja znam da ti znas da znamMislim.
Zato sam ovde.
Sunce nije znalo samo da funkcionise dok ga neko nije usmjerio...Zar zaista mislis da ja mislim sto ti mislis?![]()
Priznali su inace da rade geoinzenjering ove vrste da bi ublazili efekat globalnog zagrevanja tj da bi se suncevi zraci odbijali nazad
Apokalipticne scene!da bi ublazili efekat globalnog zagrevanja
Samo iluzijaJel se meni cini ili je na desnoj slici nivo vode manji?