bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.518
Znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od osnovnih pokazatelja Globalnog Zagrevanja su vrlo hladno vreme i mnogo snega!Jel se meni cini ili je na desnoj slici nivo vode manji?
Da.do tad su zvali "zagrijavanje" pa su se usutili koju godinu i onda opet krenuli ali sa "climat change"
Kao sto rekoh...Sad pado il ne pado sneg, topi se ili ne, raste nivo ili ne, dodje mu na isto.
Trebao sam da stavim italic ili pod navodnike.Jedan od osnovnih pokazatelja Globalnog Zagrevanja su vrlo hladno vreme
Incorrect suggestions that condensation trails - water vapour created from aircraft jet engines - is evidence of SRM and weather modification is happening at large-scale today.
To se zove avio saobraćaj. Nisi čuo za putničke avione?кад год возим кући са посла цијело небо ишарано у даљини
Ptice su ti nesto skrivileкад год возим кући са посла цијело небо ишарано у даљини
нема разлога за бригу то птице се испишавају и распрши се по зраку
да, јер ишарано небо је скроз нормална стварČovek zvera u nebo dok vozi, umesto u put ispred sebe......bože me sačuvaj od takvih vozača.