KAVITACIJA

jockobocko

Zainteresovan član
Poruka
187
Drage dame,
da li je neko od vas bio na tretmanu kavitacije, odnosno, ultrazvucnog odklanjanja masnih naslaga. Ja imam malo sala na stomaku koje nece da nestane koiliko god da radim vezbe i vodim racuna o ishrani. Molim za komantare samo onih koji imaju iskustva ili znaju nekoga ko ih ima. Kakva su vam iskustva i da li preporucete. Takodje me zanima da li postoje ikakvi rizici
hvala puno

Nemoj se ljutis samo ne radis dovoljno vezbi i ne trudis se..moze se lako desiti da se to sve vrati..moj ti je predlog da odes samo mesec dana na neke trim vezbe uz teretanu i videces napredak..dakle to je uz instruktora i nema zabusavanja

bila moja prijateljica..i sem sto je ostala laksa za ne malu sumu novca, nista epohalno se nije desilo..dva kg koja je izgubila za mesec dana, vratila je kao pet posle dva meseca.

ja sam imala jedan gratis tretman od kozmetičarke, da kao vidim koliko je to dobro jer se od jednog tretmana skida i do 4 cm u obimu
skinulo se muljo
tešilo me samo što je bar bilo gratisz:mrgreen:z:mrgreen:

ima
moja prijateljica je isla
u periodu od mesec dana posle tretmana je imala gubitak u u obimu, a onda je sve vratila i posle toga joj se poremetio metabolizam

Back