Karma, Reinkarnacija, Vaskrsnuce...

Moze li neko da pojasni kako i zasto pomaze...
I sta sve i kako moze da se otkrije belezici svoje snove!Da li treba praviti i paralelu na javi , pored dnevnik snova uporeo za isti dan obican dnevnik?
Moze li u njima da se otkrije neki prosli zivot , tako nesto...
Evo ja vec imam za nedelju dana i nastavljam i dobro mi ide i bas imam dosta da pise,mm jer svako vece i to po nekoliko sna imam...

Karma se stvara u svakom trenutku jer sve što sada činimo imat će posljedice u budućnosti, dobre ili loše, kako po našu okolinu, tako i po nas same. No, kao što sadašnjim djelima stvaramo zalog za budućnost, tako smo nekadašnjim djelima kreirali svoju sadašnju situaciju. Nekih se djela sjećamo i znamo kada smo ih počinili, ali ima i kreacija kojih se obično ne sjećamo i nismo ih svjesni, upravo zato jer su nastale u nekom drugom vremenu, prostoru i obličju. Sjećanja na takva zbivanja potisnuta su u suptilne dimenzije psihe koje obično nazivamo podsvijest i nadsvijest. Premda ih nismo svjesni ne znači da se ti događaji nisu dogodili i da za njih nismo odgovorni. Naprotiv, i takvih se zbivanja moguće prisjetiti te steći potpun uvid u karmičke procese koje smo njima izazvali. Riječ je o tome da se karma stvara i u našim prethodnim utjelovljenjima.
Ključan moment u procesu ponovnog utjelovljenja jest plan budućeg života.

Lepo si nam to ispričala,ali više hipotetički.Ima li "šta opipljivo!?:per::klap:

jaoooo mrzi me sve da citam.... fff
...

znaci br dusa je vec predodredjen.....radjanjem se ispunjuje kvota i onda...... fffff xDDD

ljudi 10 : duse 20
ljudi 11 : duse 20
...
ljudi 15 : duse 20
ljudi 13 : duse 20

mislim da sam skontao....valjda. :confused:

aman,bre,gde će duša onog koji je donirao svoje organe 5-rici bolesnih.To mi reci,ako si "potkovan baja"!!!

Poslednja izmena:
Sta mislite, kada bi Dalai lamu umotali u americku zastavu i pustili ga da seta po Iraku, sta bi se desilo?

Kako to misliš :"umotan u zastavu,a šeta"? Pojasni...Aj' da si rek'o da leti,umotan,to bi nekako i shvatili,zamislili "1001"-noć,ulice Bagdada,Viktoriju,onaj leteći tepih,pa i nekako...Al,umotan,pa hoda,e to nemere,braćala! Kužiš,ili da vadim samokres?:zcepanje::vudu:

A sta Dalai lama radi celog zivota? Kakve su mu aktivnosti? Kakvo mu je detinjstvo...? Kakav mu je prosli zivot?

Ma,ništa posebno,više jednoličan.Tibet,visoravan,razređen vazduh,ovce...Deca se igraju oblacima,jer su skroz nisko,a deca visoko.Dalaj drži vakelu podanicima,oni ćute i meditiraju.Dal' ćute što uvažavaju Božanstvo,ili,pak, što ništa ne shvataju,za sad se ne zna.Ipak,pretpostavlja se da ćute,jer se tu muvaju kondori,a deca se zaigrala oblacima.Nužan je oprez.Eto,to sam ja negde iščeprkao o Dalaj Lami...:worth::pop3:

nemoj, ja ti ne preporucujem, iz vec spomenutih razloga, moj predlog ti je da se ne podvrgnes toj hipnozi...
AP nije uspela ni meni, ali strpljiv sam, moras prvo pronaci duhovni mir, mora ti se prvo dusa "prosvetliti" da bi se projektovao, nije to toliko jednostavno kako izgleda, treba tu dosta uciti...
Ova prica ustvari ne ide u prilog hriscanstvu, ne skroz, ide u smislu dusa je besmrtna, ali ne i reinkarnacije, po hriscanstvu, odmah idemo u raj i pakao, sto je po meni suludo.
Medjutim, smatram da svako treba izgraditi svoje shvatanje vere, a ne verovati u nesto samo zato sto ti u to veruje porodica, okruzenje, prijatelji...
Ako je verovati onoj hipnozi, bio sam arhitekta, bogatijeg sloja na Britanskom poluostrvu i imao decu i zenu :per:
Ali, ima tu i par nelogicnih stvari, prva, crtanje, sestare, lenjire, egzaktnost, crteze i slicna sr*nj mrzim, but, arhitekturu kao vrstu umetnosti volim, takodje, mozda bi ovo objasnilo moj "smisao" :D za engleski i istoimeni akcenat koji posedujem...
E sad, da li je za verovati toj hipnozi ne znam, sacekacu jos neki vremenski period kad cu se zaista podrvrgnuti, ali onoj stvarnoj hipnozi...

Za tvoju informisanost-Britanija nije poluostrvo,već ostrvo.To samo kažem da bi ti znao odakle potičeš.:dash::ok:

Back