Svaka Duša inkarnira podjednak ili skoro podjednak broj puta u svim horoskopskim znacima budući da je neophodno da ima sve vrste iskustava.
Ovo može pojasniti da dve osobe u istom znaku gde je jedna u svojoj, recimo, hiljaditoj inkarnaciji a druga u stohiljaditoj ne može im se reći u nekoloko reči, sa pozicije astrološkog tumačenja, o njihovom životnom putu... Što je neko sa više životnog iskustva u nižim svetovima to je u većoj mogućnosti da slobodnije i kreativnije vodi svoj život.
Onaj prvi će stvarno živeti prema prihvaćenim i naučenim stavovima od roditelja, škole, ulice i okoline dok će onaj drugi iz sebe izvlačiti steknuta iskustva i saznanja da sam zauzima svoje stavove, kreira svoju budućnost, sam donosi odluke i snosi posledice...
Karakter se ne prenosi kroz inkarnacije.
Mi kao Duše zato i dolazimo u ovaj svet po nekoliko stotina hiljada života. Da život učimo metodom probaj i ispravljaj. Otuda sve ono što nije u skladu sa Zakonom Ljubavi imamo u zadatak doradjivati sve dok ne bude. Otuda ne treba gledati na karmu sa zebnjom već kao prednost i slobodu da sami odlučujemo kada, kako i šta ćemo doradjivati, pa čak i kojom brzinom.
Neznam šta ti podrazumevaš pod vaskrsenjem ali svako od nas će jednoga dana dosegnuti visoka stanja svesti kada će znati i sebe, u duhovnom smislu, ali i Boga. Telesno vaskrsenje ne čeka nikog ali duhovno što je ustvari duhovna realizacija, čeka svakog.
Tu duhovnu realizaciju čovek treba da nastoji da ostvari još za života ovde kada će znati da je postigao. Jer, kada napusti ovaj svet neće mu je niko pokloniti.
Naši znaci u horoskopu znače pod kojem konstalacijom planeta smo ušli,bili povučeni u inkarnaciju.Svaka planeta ima svoje zračenje koje po zakonu isto privlači isto mora podudarati sa našim karakterom,ujedno te planete kanališu određenu karmu iz kauzalnog kompjutera koja treba da se odplati u tom životu.
Hvala na razjasnjenju...

mada,broj zivotinja se znacajno smanjio.