Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je karate odlican sportkaratistkinja:"Sta mislite o karateu?"
Moraćeš malo da pogledaš datume kada su pisane poruke, jer ova posle koje si ti pisao datira iz 2005. godine.jeshko:Gde si kide!Ja treniram vec 16 godina karate i takodje sam bio u Buljaricama i znam Acu i Marijana... Sad treniram kod Ace, ('zvonko osmajlic') sa osmajlicem,nedjom... Mozda se i znamo?!
poz
Sehnsucht:Sotokan, stanujem na Slaviji (nije bitno ako je dalje, i pre sam putovala nekih 30-ak min.na treninge).
Evo da ti ja odgovorim.=bUsHiDo=:oooOOoo Karate je zivnuo!!!!!Ja nisam niak trenirao godju ryu i wado ryu,...bas bih voleo da probam i vidim kakve su razlike?
Jeli Drasko,jel velika razlika izmedju ovih stilova i shotokana?
Koji je to klub, pitam da bih ga nasla. Hvala puno!Drasko632:Imas na Tasu,za to sam siguran,a provericu ima li jos negde po gradu.
mladja:Evo da ti ja odgovorim.
Vado ja najmekši i najbrži, od ta tri stila. Šoto kan je negde u sredini po brzini i snazi, ali tehnički najčistiji i duži su mu udarci u odnosu na Gođu rju, koji je najjači i iz njega se prelazi u Kjokušinkai stil.
Ojama je stvorio Kjokušonkai iz Šotokana i Gođurju stila Karatea.
Pozz
Sehnsucht:@ Drasko632
Hvala, vec sledece nedelje cu otici da vidim. Pozz
Drasko632:Pa dobro,ja ipak mislim da je bolje da je stil efikasan.Sotokan je sportski karate,kate su napravljene,kako si primetio,da budu lepe za oko,dok je godju prilagodjen stvarnosti.To sto sotokan mogu da vezbaju svi je jako lepo,ali i pokazatelj da je to pre vid rekreacije nego borilacka vestina.Meni je stvarno bez veze kad vidim debeljuskasto dete sa braon ili crnim pojasom,koji dobija na osnovu kata i duzine treniranja i mislim da to srozava ugled karatea.
OSu
Drasko632:Pa dobro,ja ipak mislim da je bolje da je stil efikasan.Sotokan je sportski karate,kate su napravljene,kako si primetio,da budu lepe za oko,dok je godju prilagodjen stvarnosti.To sto sotokan mogu da vezbaju svi je jako lepo,ali i pokazatelj da je to pre vid rekreacije nego borilacka vestina.Meni je stvarno bez veze kad vidim debeljuskasto dete sa braon ili crnim pojasom,koji dobija na osnovu kata i duzine treniranja i mislim da to srozava ugled karatea.
OSu