Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SnowMan:?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
toskic:e ovako ja treniram karate vec 12 godina i mislim da je sjajan sport .Po mom misljenju karate te neuci samo da se boris i branis vec i da razmisljas u zivotu .Mozda sa malo preterao ali tako je nebi imamo ovakav zivot da nije bilo karatea!
I ja sam mislio da sam mator da pocnem PONOVO da se takmicim ali su me neki ljudi razuverili u to...Xebec:Da ja vas pitam nesto?Imam visegodisnja iskustva u raznim borilackim vestinama ali karate nikad nisam trenirao!Ono sto me interesuje kod karatea su takmicenja jer u mojoj vestini ona ne postoje.Jel nisam ja mator da sa 21-dnom godinom pocnem da treniram za takmicenja!
Vazno je da se tebi ovaj sport svidja i da podrzavas nas karatiste!!!Kide83:Prestao sam da treniram iz zdravstvenih razloga. Naime izmedju 7 i 8 razreda osnovne sam za letnji raspust porastao 15cm i pri tom ubrzanom rastu mi se iskrivila kicma. Onda sam mesec dana nosio gips oko grudi, stomaka i ledja da bi je ispravio. Jedino je lose bilo to sto vise nisam smeo da se bavim nicim, bar ne profesionalno kao do tada. A posto sam znao da sam sve to postigao tako sto sam imao izmedju 7 i 10 treninga nedeljno, a toliko ivse nisam mogao da teniram zbog zdravlja jednostavno sam odlucio da izadjem iz svega toga. Nije bilo lako ali to je zivotVratio sam se posle gipsa jos par meseci i onda skroz prekinuo svaku vezu sa tim sportom.
Anonymous:Navedi neku!Anonymous:Anonymous:Obožavam ga.Mislim da su karatistkinje najlepše žene
Jeka II:Ja sam trenirala karate 3 godine ali nikad mi se nije dopadao kao sport pa sam zato i odustala.
Tamara89:Zanimljiv je i volim da gledam druge kako to izvode ali ja ne mogu.