KARATE

• Začetnik teme Začetnik teme karatistkinja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
offere:
KARATE ILI KOSARKA STA MISLITE STA JE BOLJE???

Svaki sport za sebe, ima svoje prednosti i mane!!!
Sto se karatea tice, mislim, tj TVRDIM da je na najnizim granama kod nas od samog dolaska na ove prostore! Ljudi koji vode ovaj sport, morali bi malo da se zapitaju sta ce sa ovim sportom! Ako ovako nastave, kroz godinu-dve imacemo 100 saveza u Srbiji (i Cg), a kvalitet takmicara i takmicenja bice ravan NULI!!! :cry: :cry:

Kako sta mislimo?
Sport ko sport!!!
Ja sam ga trenirao 8god.
Ali smorio je!!!!!!
Cukarica,Partizan-Zarkovo,Zeleznik!!!
Ovo su moji bivsi klubovi!
Imam braon pojas,89 sam god.!!!
Odakle si,koje si god.????

Grobar[ljuti stroj:
]Kako sta mislimo?
Sport ko sport!!!
Ja sam ga trenirao 8god.
Ali smorio je!!!!!!
Cukarica,Partizan-Zarkovo,Zeleznik!!!
Ovo su moji bivsi klubovi!
Imam braon pojas,89 sam god.!!!
Odakle si,koje si god.????

Mozda je samo tebe smorio... Sport je sasvim ok, ali treba i imati motiva, ali i strpljenja, i trenirati ga!
To sto si braon pojas, to moze svako da stekne; nauci par kata, par tehnikica...
Prava draz karatea su takmicenja (borbe i kate), pitanje je koliko imas takmicenja, i borbi iza sebe..?
Nije karate, da odradis jedan-dva treninga nedeljno, malo se oznojis, ispucas jedan djako-zuki, i sampion si...!!! Treba dosta rada, a kada radis, nemozes da se smoris. Onda doju putovanja, takmicenja, pripreme, leto, planina..., druzenje, zezanje... To sigurno ne moze da ti dosadi! Moze samo da dodje neko zasicenje, nakon vise godina, i da prestanes da treniras, jer ti je sve to preko glave!

Anonymous:
ja sam pre trenirao karate,sad nemam vremena,mada je karate i dalje moja velika ljubav
I meni je isto. Pre 15 godina, trenirala sam karate u Mladenovcu kod nekadasnj.trenera Dragoslava Stojkovica(sadasnji trener zenske reprezantacije).

ja poznajem slobodno mogu da kazem najbolju karatistkinju u scg, a sudeci po medaljama i u svetu, jer ima 130 i kusur medalja, a nedavno je osvojila i svetsko zlato i jako mi je zao sto za takav uspeh ne zna mnogo, mnogo njih :( .ona se zove marija madzarevic, ima 16 god i mislim da ce se ljutiti ako sazna da sam pisao ovo... :D

Ne zelim da se hvalimo ovde ko koga poznaje, reci cu samo sa kim sam imao cast da treniram i koga dobro poznajem: Sara Grbić, Tanja Petrović, Pedja Stojadinov.... Da li je za sada dosta? :twisted:

I naravno celu mladu generaciju karatista.....

Ticko:
Ko kaze da su za devojke samo kate?!

Ej,ljudi nemate vi pojma nista o karateu niti ko su najbolji karatisti u nasoj zemlji!Ako se potpuno ne predas ovoj UMETNOSTI,ne proucavas njen nastanak,svrhu,principe......ne vredi ti ni 3000 medalja!!!!!!!!!!

Ticko:
Ko kaze da su za devojke samo kate?!

Ej,ljudi nemate vi pojma nista o karateu niti ko su najbolji karatisti u nasoj zemlji!Ako se potpuno ne predas ovoj UMETNOSTI,ne proucavas njen nastanak,svrhu,principe......ne vredi ti ni 3000 medalja!!!!!!!!!!

Ej,alo ljudi!Pa dobro jel vi citate novine ili zivite u Mozambiku?Vi se ovde nesto kao muvate u pokusaju i usput diskutujete o tome KO JE NAJBOLJI!!!???
Za razliku od vas ja sam trenirao karate jako malo,jer sam na vreme shvatio da nisam za to,ali dobro znam da je pedja Stojadinov jedan i jedini!LJudi,dzaba se prepirete,on je najbolji!A sto se riba tice,jer stvarno mislim da su to RIBETINE,pa bar tu imate dosta dobrih!Sara Pekovic je bila dobra,al izgleda da vise ne trenira,a sad se zna koja je najbolja!Sneza Peric...Alo,zena je prvak sveta u apsolutnoj kategoriji,a video sam je jednom u gradu,nema 50 kila u njoj!I jos sto nekih titula i medalja,evo i sad na evropskom je dobila 2 medalje.
I jos da kazem da stvarno extra izgleda,nije ni lud taj Pedja Stojadinov sto fura snjom!

Ej,alo ljudi!Pa dobro jel vi citate novine ili zivite u Mozambiku?Vi se ovde nesto kao muvate u pokusaju i usput diskutujete o tome KO JE NAJBOLJI!!!???
Za razliku od vas ja sam trenirao karate jako malo,jer sam na vreme shvatio da nisam za to,ali dobro znam da je pedja Stojadinov jedan i jedini!LJudi,dzaba se prepirete,on je najbolji!A sto se riba tice,jer stvarno mislim da su to RIBETINE,pa bar tu imate dosta dobrih!Sara Pekovic je bila dobra,al izgleda da vise ne trenira,a sad se zna koja je najbolja!Sneza Peric...Alo,zena je prvak sveta u apsolutnoj kategoriji,a video sam je jednom u gradu,nema 50 kila u njoj!I jos sto nekih titula i medalja,evo i sad na evropskom je dobila 2 medalje.
I jos da kazem da stvarno extra izgleda,nije ni lud taj Pedja Stojadinov sto fura snjom!

take nbg:
E,u sta se pretvorio KARATE!!!!!!!!!!

take nbg:
E,u sta se pretvorio KARATE!!!!!!!!!!

Devojke i momci, lepo je sve to sto pricate i za Snezanu i za Pedju, oni su odlicni karatisti ali dodjite malo u JKA federaciju da osetite pravi karate, a ne onaj sportski bez jacih kontakata. :wink:

Nisam u toj federaciji, niti sam dugo u ovom sportu, ali se slazem sa tobom.
Gledala sam evropsko prvenstvo JKA federacije, pocetkom aprila u Pinkiju i stvarno sam odusevljena, a posebno nasom reprenzetacijom (i muskom i zenskom)

Pozdrav od Mene iz K.K.Cukarica

Back