gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
da, ali je izgleda najlakshe to "nije jednostavno" pojasniti nedostatkom volje nashih ljudi da pomognu...
naravno da nije jednostavno, naročito ako imaš poduži spisak prijavljenih rođaka na listu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ali je izgleda najlakshe to "nije jednostavno" pojasniti nedostatkom volje nashih ljudi da pomognu...
Zašto mi Srbi nećemo jedni drugima da pomognemo da stignu u inostranstvo i bar malo se snađu i osamostale?
Zašto mi Srbi nećemo jedni drugima da pomognemo da stignu u inostranstvo i bar malo se snađu i osamostale?
Zašto su uvek odgovori:I ovde nema posla.I ovde je teško.
To nije slučaj sa Romima,Muslimanima,Šiptarima.
Zsšto je toliko teško primiti rođaka,prijatelja,na 5 dana i naći mu kakav takav posao pa će on dalje sam,sigurno mu neće biti dalje na grbači.
Zašto je to tako?
sve je super i da se tamo zivi i to ,al kad vidim nase ljude koji tamo rade kao cistaci i ko zna sta sve ne, dodju i glume mi nesto ,pogotovu ovi zadnjih godina sto su otisli vani ,ja razumijem da su se ljudi snasli ko je tamo 30 god al ovi novokomponovani slajm obicni