Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zato sto se nasi ponasaju totalno ne realno, kad dodju da rade ovde. Misle da ceka na njih posao. Moji roditelji su nekoliko hteli da pomognu ali nije moglo.
sve je super i da se tamo zivi i to ,al kad vidim nase ljude koji tamo rade kao cistaci i ko zna sta sve ne, dodju i glume mi nesto ,pogotovu ovi zadnjih godina sto su otisli vani ,ja razumijem da su se ljudi snasli ko je tamo 30 god al ovi novokomponovani slajm obicni
Najjača je ona emisija na rtsu onaj bradonja kad okupi gastose masone kvalifikovane i nekvalifikovane rmbatore što sagradiše dvorce po selima
nalik na Drakuline doduše sa manje stila, emisija dosta opisuje deo jedne vrste gastosa,
e sad ima i drugih koji su se malo bolje uklopili tamo i drugačije nas prezentovali od ovih prvih, to je bio kako kažu "odliv mozgova" devedesetih to je druga priča,
a kako stvari stoje desiće se ili je već počeo da se događa i drugi talas, još kad svrbija uleti u EU iha điha će bidne...
Zašto mi Srbi nećemo jedni drugima da pomognemo da stignu u inostranstvo i bar malo se snađu i osamostale?
Zašto su uvek odgovori:I ovde nema posla.I ovde je teško.
To nije slučaj sa Romima,Muslimanima,Šiptarima.
Zsšto je toliko teško primiti rođaka,prijatelja,na 5 dana i naći mu kakav takav posao pa će on dalje sam,sigurno mu neće biti dalje na grbači.
Zašto je to tako?
sve je super i da se tamo zivi i to ,al kad vidim nase ljude koji tamo rade kao cistaci i ko zna sta sve ne, dodju i glume mi nesto ,pogotovu ovi zadnjih godina sto su otisli vani ,ja razumijem da su se ljudi snasli ko je tamo 30 god al ovi novokomponovani slajm obicni