Каптол и службено потврдио:Кардинал Бозанић одлази у Јасеновац и Градишку Стару

ma istina je vec pobijedila...samo nikako to da shvatis,nitko se za par desetina godina nece ni osvrnuti na te vase price..

:hahaha::hahaha: vidi se da si istoriju ucio sa hrta i u izdanjima od poznatih autora bespuca hrvatske zbilje. istorija je samo u glavama poput tvoje subjektivna nauka sinko. a za par desetina godina, kada se novi istoricari upuste npr. samo u haska svjedocenja i u njihovu autenticnost istorija balkana ce nesumnjivo biti objektivno prikazana. previse je dokaza i pisanih, i video i zivih svjedocenja da bi hrt-ova istorija bila priznata bilo gdje. samo polako:)
interesantno, 84 a kao da je po obrazovanosti- 96, maksimalno 94 :lol:

ali gle..u toj tvojoj drzavi ti si ono..luda:mrgreen::mrgreen:ko sto su prije na dvorovima bile dvorske lude,e tak nesto si ti tu :mrgreen:
Nažalost,ti si kao pokvarena ploča,vrtiš isti krug.Nemoj da se čudiš što ti je uvek mrak pred očima i uvek moliš nekog da ti ga skine.

nakon toliko godina, pade im na pamet da bi mogli da posjete Jasenovac. To stratište nas Prečana. da se može zabraniti, ja bih im zabranila. ali ko sam ja ? samo neki novi Nikifor Jugović....čekam ih. Gordo ih čekam. Nisam htjela da bježim od svog neba i zavičaja, a moja medja je još na istom mjestu...pa da vidimo dokad.

ti si pravi primjerak Srbina koji se hvali svojim zlocinima,ajde samo daj dalje,da oni nezavisni vide kakvih zapravo imaju govanaca u narodu,..:D bas si me razveselio :D

A ja sam osao iz Slavonije prije nego si ti i tvoja banda bili,e sad ti samo ostaje da pitas mamu kako di je bila og ljeta..:lol:

Ko je pomenuo bilo kakve zločine?

Dobro , priznajem, bil je zločina tu i tamo sa naše strane... Ybg... Rat je to..

Nego, a gde si ti sa tvojima bio?

Jel to neko pobego?

Jel se to neko nama uplaškio?

Ne , stvarno, gde ste bili ti itvoji tih burnih dana?

Lepo te pitam... Možda ti i znam obitelj...

Poslednja izmena:
:dontunderstand:si ti dobro,samo sam odgovorio na uvredu :dontunderstand:

ti haluciniras:dontunderstand:

gle,sorry ali nezelim sa raznim budala polemiziraqi,dosta su mi i ovi redovni :hahaha: netreba mi jos neko kao ti :lol::lol:

I sta mene pitas gluposti koje veze sa vezom nemaju..mogo si bar i pokazat tj dokazat to sto pricas,e moj seljo..

ja sam dobro ,hvala na pitanju;)...odgovorio si na uvredu time sto si dokacio clana porodice.
to je tvoje primitivno oruzje :klap:..posto nemas pravi odg. udri po porodici. bedno-bednice!!!
. ako ti je dosta sta radis na nasem forumu.. !!;) zasto da ti pokazujem, dovoljno je ukucati ''magdeburg i pokolj hrvatskih placenika'';)...

Poslednja izmena od moderatora:
e vidis bio sam u Splitu,zato i ja tebe fino pitam..provjeri di ti se mama skitala tog leta,ako imas bracu,mozda je i meni brat:lol: jbga sranja se dogadjaju:lol:

Pa normlano da necu ostat da me neki bradati cetnik prikolje :hahaha::hahaha:

A što bi tebe neko dirao...

Ti si tako umiljat, sav si ko pufnica... Nego što ti roditelji nisu branili Slavoniju...

Nego je jadni Iwo Jima, morao sam da potura svoj pleća...

A ti i tvoji ste se poneli kako kukavice...

Pobegulje...

I šta sad, misliš to braniteljstvo nadoknaditi na forumu?

Pa ne brani se zemlja na forumu...

Ali ako je to najviše što tvoja obitelj može da kaže da je učinila za CRO, onda ebiga..

ko kaze da mi cale nije branio Slavoniju..oo je itekako..

ili sam ja sa 6 godina u Vukovaru trebao ostati i cekati da me neka retardirana pijana budala kao ti prikolje??

Uff jak smi ti vojnik bio...ali na kraju krajeva ti si obican sarlatan i lazov..nisi ti puske vidio,da jesi ne bi ovdje se hvalio zlocinima..a ako i jesi..jbga ja bar mirno spavam,a tebe ce ti krikovi i bolovi koje si nekome zadao,kad tad sustici..a ja cu i dalje mirno spavati:klap:

I postedi me sad svojih floskula..meni je savjest mirna,ti mirno spavas bla bla..jer SAVJEST JE NESTO CEMU NEMOZES POBJECI..iako ja i dalje mislim da si ti jedan mali kreten,koji puske nije vidio

ćaća ti je branio slavoniju...:hahaha1:

Koji si ti lažov...

Kako? Tako što je išo u Split da odnese babi lek?:mrgreen:

ja sam dobro ,hvala na pitanju;)...odgovorio si na uvredu time sto si dokacio clana porodice.
to je tvoje primitivno oruzje :klap:..posto nemas pravi odg. udri po porodici. bedno-bednice!!!
gle sorry, ali ja zelim biti budala na svoj nacin i sa budalom kao sto si ti zelim POLEMIZIRATI,ok;). ako ti je dosta sta radis na nasem forumu...seljo !!;) zasto da ti pokazujem, dovoljno je ukucati ''magdeburg i pokolj hrvatskih placenika'';)...e moja seljacino..primitivna..;)

a gle,ja smatram da si ti vrijedan moje paznje kao opusak cigare na podu :lol:

zato odbij od mene,jer si naporan i nemas nista pametno za reci

a evo da ti odgovorim... to su parole sa proratnih plakata iz WW1 iz Belgije..stvar narodne predaje i homogeniziranja naroda u ratu...
Istina je da su Hrvati bili poželjni vojnici u bilo čijoj vojsci.. tako i Napoleonovoj.. "Dajte mi 100 000 Hrvata i osvojit ću svijet".. pa su jednako tako i izazivali antipatije na suprotnim stranama

ćaća ti je branio slavoniju...:hahaha1:

Koji si ti lažov...

Kako? Tako što je išo u Split da odnese babi lek?:mrgreen:

bitne dijelove vjesto izbjeavas,ali neka :klap::klap:
da branio je Vukovar:dontunderstand::dontunderstand: i kasnije bio po raznim bojistima,sta je tu cudno:dontunderstand:

bitne dijelove vjesto izbjeavas,ali neka :klap::klap:
da branio je Vukovar:dontunderstand::dontunderstand: i kasnije bio po raznim bojistima,sta je tu cudno:dontunderstand:

znao sam ja da si ti obican dete kreten

Kako ga je branio tako ste ga i "obranili".:lol:

Nego vidi se kod tebe ta griža savesti što ste utekli, pa sad pokušavaš na forumu dokazati svoje domoljublje...

Kako ga je branio tako ste ga i "obranili".:lol:

Nego vidi se kod tebe ta griža savesti što ste utekli, pa sad pokušavaš na forumu dokazati svoje domoljublje...

:hahaha:da grize me savjest jer sam otisao sa 6 godina :hahaha::hahaha: ma bravo genije :hahaha::hahaha::hahaha:

ajde brca laka ti noc i nadam se da neces(bar veceras) sanjati krike..plac...smrt..koju si sijao(ako si uopce) i da neces oboliti od PTSPa :D

i za kraj..Vukovar je danas Hrvatski grad,u Hrvatskoj drzavi..:D:D..Vukovar je dao vremena ostalim gradovima i vojsci da se stabiliziraju i pripreme...znaci branili su ga hrabri ljudi protiv visestruko brojcanog neprijatelja...i niste ga dugoo dugoo mogli osvojiti...i ti mi se sad nasao laprdati ko ga je branio :hahaha:

ajde pokrij se usima,i lijepe snove zelim;)

:hahaha:da grize me savjest jer sam otisao sa 6 godina :hahaha::hahaha: ma bravo genije :hahaha::hahaha::hahaha:

ajde brca laka ti noc i nadam se da neces(bar veceras) sanjati krike..plac...smrt..koju si sijao(ako si uopce) i da neces oboliti od PTSPa :D

i za kraj..Vukovar je danas Hrvatski grad,u Hrvatskoj drzavi..:D:D..Vukovar je dao vremena ostalim gradovima i vojsci da se stabiliziraju i pripreme...znaci branili su ga hrabri ljudi protiv visestruko brojcanog neprijatelja...i niste ga dugoo dugoo mogli osvojiti...i ti mi se sad nasao laprdati ko ga je branio :hahaha:

ajde pokrij se usima,i lijepe snove zelim;)

Da si reko da je tvoja obitelj skrivala i čuvala srpske civile od vaših paramilitaraca, ja bi ti verovao, ali to što kažeš da ste ti i tvoji nešto branili lažeš... Sedeli ste po podrumima...

Vukovar je i danas najsrpskiji grad u CRO... I ti to znaš!;)

Da si reko da je tvoj obitelj skrivala i čuvala srpske civile od vaših paramilitaraca, ja bi ti verovao, ali to što kažeš da ste ti i tvoji nešto branili lažeš... Sedeli ste po podrumima...

Vukovar je i danas najsrpskiji grad u CRO... I ti to znaš!;)

u podrumima su bili djeca i starci..ja sam PONOSAN na one koji su branili nas grad..PONOSAN NA CALETA,jer mi je omogucio,zajedno sa drugim hrabrim borcima da zivim u mojoj hrvatskoj,izvan kaljuze zvane Jugoslavija,za kojom Mile i dan danas sklada pesmice:hahaha::hahaha:

U Vukovaru ima Srba da...ali to nije Srpski grad,jer je u RH,a ti Srbi moraju postivat zakone RH..oh ima li gore kazne za jednog Srbina:zper:

u podrumima su bili djeca i starci..ja sam PONOSAN na one koji su branili nas grad..PONOSAN NA CALETA,jer mi je omogucio,zajedno sa drugim hrabrim borcima da zivim u mojoj hrvatskoj,izvan kaljuze zvane Jugoslavija,za kojom Mile i dan danas sklada pesmice:hahaha::hahaha:

U Vukovaru ima Srba da...ali to nije Srpski grad,jer je u RH,a ti Srbi moraju postivat zakone RH..oh ima li gore kazne za jednog Srbina:zper:

Ima li veće sreće nego kršiti ih...:mrgreen:

:bye:

Konac delo krasi stoji u mojim knjigama.Hrvati su uspeli da za sto godina prakticno ociste Srbe sa teritorije sadasnje svoje drzave i to uz svesrdnu pomoc Vatikana.Oni i zavadjuju glupe Slovene da se unistavaju medjusobno.Uostalom hrvatsku naciju je u velikoj meri stvorio Vatikan prevodeci Srbe u katolicanstvo pa onda u Hrvatstvo.Samo na Balkanu promenom vere menja se i nacija.
Hrvati se nisu pokajali za genocid koji su izvrsili pa medju njima veliki deo onih koji i danas isto misle kao 1941.g. i isto rade.Zasto su uopste ulazili u Jugoslaviju dva puta???Svi njihovi mladi moraju bar jednom posetiti Jasenovac i druga stratista kao sto to rade Nemci pa tek onda mogu ici u Evropu.

Srebrenica,Ovcara i dr. je odradjeno po nalogu Zapada kako bi mi ovde bili stalno zavadjeni.Tako mogu da vrsljaju po Balkanu a i sire kada im zatreba.Srbi jesu cinili zlocine kao i drugi u poslenjim glupim ratovima,ali genocid je zapadna izmisljotina.Kakav sud u Hagu?
Ako i dalje nastavimo na Balkanu sa mrznjom bicemo niko i nista,Afrika u Evropi.

Back