- Poruka
- 15.259
da grize me savjest jer sam otisao sa 6 godina
ma bravo genije
ajde brca laka ti noc i nadam se da neces(bar veceras) sanjati krike..plac...smrt..koju si sijao(ako si uopce) i da neces oboliti od PTSPa
i za kraj..Vukovar je danas Hrvatski grad,u Hrvatskoj drzavi....Vukovar je dao vremena ostalim gradovima i vojsci da se stabiliziraju i pripreme...znaci branili su ga hrabri ljudi protiv visestruko brojcanog neprijatelja...i niste ga dugoo dugoo mogli osvojiti...i ti mi se sad nasao laprdati ko ga je branio
ajde pokrij se usima,i lijepe snove zelim![]()
u podrumima su bili djeca i starci..ja sam PONOSAN na one koji su branili nas grad..PONOSAN NA CALETA,jer mi je omogucio,zajedno sa drugim hrabrim borcima da zivim u mojoj hrvatskoj,izvan kaljuze zvane Jugoslavija,za kojom Mile i dan danas sklada pesmice
U Vukovaru ima Srba da...ali to nije Srpski grad,jer je u RH,a ti Srbi moraju postivat zakone RH..oh ima li gore kazne za jednog Srbina![]()
Ajde ćuti Alex...(doduše,vidim da i jesi ućutkan zbog svoje jezičine)...
Ti si Istočnoslavonac isto koliko sam i ja

Da vam nije bilo rata, ne biste danas na Mitnici imali onakve vile...u čemu ste tamo pre rata živeli, jade i bede Ercegovačke!
Ne bi vam i dan danas ostatak Hrvatske psovao familiju zbog povlastica i nekakve "posebne skrbi" koju više ni po Bogu, ni po narodu niste zaslužili....
A pošto se hvališ kako ti je babo bio posle Vukovara "na raznim ratištima" bolje njega pitaj da li krike noću sluša i da li ti je, svom sinčini-sajber domoljubu, baš sve o ratu ispričao....
Dakle malac, drži se ti kladionice ( one u Šidu), ako ti je za verovati da ti dobro ide....