Каптол и службено потврдио:Кардинал Бозанић одлази у Јасеновац и Градишку Стару

:hahaha:da grize me savjest jer sam otisao sa 6 godina :hahaha::hahaha: ma bravo genije :hahaha::hahaha::hahaha:

ajde brca laka ti noc i nadam se da neces(bar veceras) sanjati krike..plac...smrt..koju si sijao(ako si uopce) i da neces oboliti od PTSPa :D

i za kraj..Vukovar je danas Hrvatski grad,u Hrvatskoj drzavi..:D:D..Vukovar je dao vremena ostalim gradovima i vojsci da se stabiliziraju i pripreme...znaci branili su ga hrabri ljudi protiv visestruko brojcanog neprijatelja...i niste ga dugoo dugoo mogli osvojiti...i ti mi se sad nasao laprdati ko ga je branio :hahaha:

ajde pokrij se usima,i lijepe snove zelim;)

u podrumima su bili djeca i starci..ja sam PONOSAN na one koji su branili nas grad..PONOSAN NA CALETA,jer mi je omogucio,zajedno sa drugim hrabrim borcima da zivim u mojoj hrvatskoj,izvan kaljuze zvane Jugoslavija,za kojom Mile i dan danas sklada pesmice:hahaha::hahaha:

U Vukovaru ima Srba da...ali to nije Srpski grad,jer je u RH,a ti Srbi moraju postivat zakone RH..oh ima li gore kazne za jednog Srbina:zper:

Ajde ćuti Alex...(doduše,vidim da i jesi ućutkan zbog svoje jezičine)...
Ti si Istočnoslavonac isto koliko sam i ja:roll:
Da vam nije bilo rata, ne biste danas na Mitnici imali onakve vile...u čemu ste tamo pre rata živeli, jade i bede Ercegovačke!
Ne bi vam i dan danas ostatak Hrvatske psovao familiju zbog povlastica i nekakve "posebne skrbi" koju više ni po Bogu, ni po narodu niste zaslužili....
A pošto se hvališ kako ti je babo bio posle Vukovara "na raznim ratištima" bolje njega pitaj da li krike noću sluša i da li ti je, svom sinčini-sajber domoljubu, baš sve o ratu ispričao....
Dakle malac, drži se ti kladionice ( one u Šidu), ako ti je za verovati da ti dobro ide....:cao:

Konac delo krasi stoji u mojim knjigama.Hrvati su uspeli da za sto godina prakticno ociste Srbe sa teritorije sadasnje svoje drzave i to uz svesrdnu pomoc Vatikana.Oni i zavadjuju glupe Slovene da se unistavaju medjusobno.Uostalom hrvatsku naciju je u velikoj meri stvorio Vatikan prevodeci Srbe u katolicanstvo pa onda u Hrvatstvo.Samo na Balkanu promenom vere menja se i nacija.
Hrvati se nisu pokajali za genocid koji su izvrsili pa medju njima veliki deo onih koji i danas isto misle kao 1941.g. i isto rade.Zasto su uopste ulazili u Jugoslaviju dva puta???Svi njihovi mladi moraju bar jednom posetiti Jasenovac i druga stratista kao sto to rade Nemci pa tek onda mogu ici u Evropu.

Ma šta mi napriča....

Turci su 400 godina progonili katolike favorizovali pravoslavce.

Sad odjednom Vatikan stvara "nove " nacije....

http://img53.imageshack.us/img53/552/knjigaiiiistorijasrpskoqz8.jpg

u podrumima su bili djeca i starci..ja sam PONOSAN na one koji su branili nas grad..PONOSAN NA CALETA,jer mi je omogucio,zajedno sa drugim hrabrim borcima da zivim u mojoj hrvatskoj,izvan kaljuze zvane Jugoslavija,za kojom Mile i dan danas sklada pesmice:hahaha::hahaha:

U Vukovaru ima Srba da...ali to nije Srpski grad,jer je u RH,a ti Srbi moraju postivat zakone RH..oh ima li gore kazne za jednog Srbina:zper:

Ajde što Srbi moraju da poštuju zakone RH, nego je ,muka što to moraju i Hrvati da rade i tako "trpe" Srbe. Muka živa.:zper:

prestrasno
ps
nece ti ni blendamed7 hiljada caviti pomoci:)
Kad oni mogu da opravdavaju životinjsko ponašanje prema drugim ljudima kroz istoriju i danas,da ga negiraju,dobijaju oproste od razbojnika koji nose krstove i kuvarske kapice,mogu i ja da jedem luk i pokažem malo empatije prema njima.

Kad oni mogu da opravdavaju životinjsko ponašanje prema drugim ljudima kroz istoriju i danas,da ga negiraju,dobijaju oproste od razbojnika koji nose krstove i kuvarske kapice,mogu i ja da jedem luk i pokažem malo empatije prema njima.

Pa da, ko tebe kamenom ti njega lopatom, što ne bi i ti bio kao on!

normalno, ugl. vecina ih ni ne zasluzuje ljudskost, cast izuzetcima

Posjet, kardinala Bozanića, koji kasni već 64 godine prethodila je posjeta u travnju kada su Jasenovac službeno pohodili predsjednik Hrvatske biskupske konferencije đakovački i srijemski nadbiskup i metropolit msgr. Marin Srakić posjetio Spomen-područje Jasenovac. S njim su bili i požeški biskup msgr. Antun Škvorčević, srijemski biskup msgr. Đuro Gašparović i pomoćni biskup đakovački Đuro Hranić.

Nadbiskup Srakić tada je naglasio kako je Jasenovac zapravo "ljaga za hrvatski narod".

bilo je i vrime da i crkva posjeti to mjesto stradanja nedužnih, ali ni Tito ga nije nikad tia posjetit pa se ne triba čudit.

za dobre stvari nije nikad kasno!

Pa da, ko tebe kamenom ti njega lopatom, što ne bi i ti bio kao on!

Добра ти ова, али ја би мало променио.
Ко тебе каменом, ти њега БУЗДОВАНОМ.
Мало је онако.....српскије.:hahaha:

bilo je i vrime da i crkva posjeti to mjesto stradanja nedužnih, ali ni Tito ga nije nikad tia posjetit pa se ne triba čudit.

А шта је у свему овоме добро?
Мислим да је на делу она народна,
ЗЛОЧИНАЦ СЕ УВЕК ВРАЋА НА МЕСТО ЗЛОЧИНА:dash:

Sto ce reci da vam je crkva preko 60 godina
bila ustaska,
ali je dobro to sto se preko noci promenila:zper:

Добра ти ова, али ја би мало променио.
Ко тебе каменом, ти њега БУЗДОВАНОМ.
Мало је онако.....српскије.:hahaha:

Idi begaj pa šta ima srpskije od lopate?!
Postala je bezmalo nacionalni simbol.

nakon toliko godina, pade im na pamet da bi mogli da posjete Jasenovac. To stratište nas Prečana. da se može zabraniti, ja bih im zabranila. ali ko sam ja ? samo neki novi Nikifor Jugović....čekam ih. Gordo ih čekam. Nisam htjela da bježim od svog neba i zavičaja, a moja medja je još na istom mjestu...pa da vidimo dokad.

Bojim se na zalost, da si samo mrtva straza.Kad ne bude tebe, nestace i nas,

Back