Капичић: Срби су већином били за четнике, краља, цркву и интелектуалце

Ko je pobedio da nisu tvoji gibanicari mozda ? Knjigu u sake i zagrej stolicu, a ne da lupetas gluposti ovde.
Partizani su izgubili
👇
IMG_6461.jpeg
 
Jeste, ali je krajem 1944. počeo sa Četnicima da se sastaje da bi na kraju pobegao iz Beograda i pošao prema Sloveniji sa Ljotićevcima koji su takođe prešli u tabor četnika i mislili da će ih to spasiti. Na krajz rata su uglavmom Ljotićevci i streljani. Sad ovi revizionisti JVuO žele streljanja saradnika okupatora da predstave kao ubijanje srpskog naroda, a većina streljanih u Srbiji su bili Mađari i Nemci, tek na trećem mestu Srbi.
Činjenica je da su partizani 1945. uspostavili staljinizam i činjenica je da staljinizam podrazumeva masovno ubijanje nevinih ljudi.
 
Ceo forum zna da ti pričaš gluposti. U kojoj knjizi piše da svi ozbiljni istoričari tvrde da su se od 1946. do 1989. održavali demokratski izbori u Jugoslaviji?
Lupetas , a o istorji nemas pojma. Svi ozbiljni istoricari to tvrde u svojim knjigama.
 
  • Haha
Reactions: PA8
U kojoj knjizi piše da svi ozbiljni istoričari tvrde da su se od 1946. do 1989. održavali demokratski izbori u Jugoslaviji? Daj link.
То је била позитивна ствар у СФРЈ.Нема фолирања, влада једна партија, а не ова шарада, у којој као грађани нешто бирају, а за све се пита неки амбасадор постављен из Вашинтона, Лондона, или Берлина.
 

Back
Top