G.Princip
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
Da na ovom svetu nema zena muskarci bi nasli drugu zivotinju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad...podsvijest velis...koja crna podsvijest kad "svi" piche na...rezervi![]()

Mislis da na svetu nema dovoljno ljudi koji zaista veruju da poseduju paranormalne moci. Samo na ovom forumu ih ima i previse.pa sad...nisam sigurna da se itko javio...![]()
Mislis da na svetu nema dovoljno debila koji zaista veruju da poseduju paranormalne moci. Samo na ovom forumu ih ima i previse.

evo ja mogu da brojim ovce u mislima.....uglavnom samo uveche...
jel se to rachuna? jel dobijam tih 100 evrica?![]()

Vas da mi kaze shta je uopshte mozak !?!
prosecan covek ima samo 5%sive mase na mozgu(tako nesto)....najvise sive mase je imao Ajnstajn 25% sa 100% sive mase covek bi mogao da uradi mnogo toga!
sine, znas li da je tesla imao najvise razradjen mozak koristio je cak 48% mozdanih delova

A izvini, sta ce se desiti kad covek pocne da koristi svih 100 %? Posto po tebi sa razvojem covecanstva raste i " upotreba" mozga. A to izgleda ide jaaakooo sporo....I kad ce to biti?Tema je veoma interesantna i volela bih da saznam sta je od svega ovog istina.
Po mojim saznanjima covek koristi oko 3% mozga, a naucnici kao sto su Ajnstajn i Tesla koristili su oko 5%... Sumnjam da covek koristi 100% mozga jer u tom slucaju za ljudsku populaciju ne bi postojao napredak. Ljudi ne bi bili u stanju da dolaze do novih otkrica i saznanja. znali bi samo ono sto su znali do sada i to je to. A svi znamo da nije tako, tako da tvrdnja o 100% otpada... Ne tvrdim ni da su moja saznanja istinita ali zato tvrdim da ova o 100% nisu...![]()