Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Da, a danas imamo i zdravstveno, bolje drzavno i drustveno uredjenje, VECU slobodu nego tada, ne moramo da se krecemo naoruzani po ulici itd....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buby, tehnologija se razvila zbog pojedinih.
Da nije Nikole Tesle, znas kad bismo mi sad diskutovali o ovome na forumu.
Odo ja sutra na odmor pa ti Vragana zezaj koliko hoces raju, ako ti je to zabavno ...mene bas zaboli...

Da, a danas imamo i zdravstveno, bolje drzavno i drustveno uredjenje, VECU slobodu nego tada, ne moramo da se krecemo naoruzani po ulici itd....

Pa to se i ja slazem..Da nije bilo Tesle ( koga su, inace, prvi Srbi nazvali ludakom i zezali ga (!!!!)) i drugih genija, ko zna gdje bi sad bili.
[/color]
e drugar zeznuo si se malo kod ove izjave....
inace da me pogresno ne shvatis ti i svi ostali, apsolutno se slazem sa cinjenicom da i dan danas evoluiramo i da smo evoluirali i u poslednjih 200 god, kako si ti naveo....
samo ne znaci da nam je danas bolje i da li idemo ka boljem, moje neko misljenje o nasoj evoluciji je da idemo na gore, pametniji smo, stvorili smo mnogo stosta, otkrili mnogo sta.... a sad da li su te stvari dobre...pa ne bih rekla, idemo ka samounistenju, ne trebaju nama asteroidi sami cemo se syebaty uz pomoc prepazvijenog mozga ... naravno ovo je moje licno misljenje i ne mora niko da se slozi i nikoga necu da ubedjujem....
Pa to se i ja slazem..Da nije bilo Tesle ( koga su, inace, prvi Srbi nazvali ludakom i zezali ga (!!!!)) i drugih genija, ko zna gdje bi sad bili.
E sad, da kazes ljudima; mogli bi i vi jednog dana da budete kao Tesla, razvijete obe hemisfere u potpunosti, nasli bi hiljade razloga da to ne urade. Cak sta vise, grcevito brane svoja ogranicenja, jer je tako lakse.
PS
Odo ja sutra na odmor pa ti Vragana zezaj koliko hoces raju, ako ti je to zabavno ...mene bas zaboli...

Niko Teslu nije nazvao ludakom i niko ga nije zezao - naprotiv.
Nauci malo o coveku i ne pljuj po njegovom delu.
Inace, nisam znao da je Tesla izmislio penicilin.
:???:
[/b]
:???:
jel? odakle ti to?

Pa nista, cujem da ko zna gde bi bili da nije Tesle, pa reko mozda je i penicilin izmislio![]()

....aaa to je bio sarkazam...hehehe ja reko stvarno si cuo....htela prvo da se nasmejem na tu odvalu i da te napadnem da lupas.... al reko cek da pitam coveka mozda je negde cuo i video....pa reko da ti dam sansu ...heheh
al ovako hehe.......
e a ako dovoljno puta ponovis mozda ti neko i poveruje...hehehhe

Zamolio bih te da mi i ovo objasnis kada se zna da 60% stanovnistva Sebije nema cak ni pasos,da li mi to pricamo o slobodi kretanja ili? Zivimo u getu.Tada si mogao da zajases vranca(ili kamilu) i obidjes ceo svet... :???:Da, a danas imamo i zdravstveno, bolje drzavno i drustveno uredjenje, VECU slobodu nego tada, ne moramo da se krecemo naoruzani po ulici itd....
Zamolio bih te da mi i ovo objasnis kada se zna da 60% stanovnistva Sebije nema cak ni pasos,da li mi to pricamo o slobodi kretanja ili? Zivimo u getu.Tada si mogao da zajases vranca(ili kamilu) i obidjes ceo svet... :???:
Zamolio bih te da mi i ovo objasnis kada se zna da 60% stanovnistva Sebije nema cak ni pasos,da li mi to pricamo o slobodi kretanja ili? Zivimo u getu.Tada si mogao da zajases vranca(ili kamilu) i obidjes ceo svet... :???:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Niko Teslu nije nazvao ludakom i niko ga nije zezao - naprotiv.
Nauci malo o coveku i ne pljuj po njegovom delu.
Inace, nisam znao da je Tesla izmislio penicilin.

Izvini molim te, Tesla je ponudio nasoj vojsci u prvom svjetskom ratu njegovo neko "tajno oruzje" ili neki "stit", sad nisam sigurna...pricam napamet, i nasa vojska ga je odbila smatrajuci ga ludakom.
I niko ne pljuje po njegovom djelu
...aj dovidjenja
Penicilinski stit Soluncima?Izvini molim te, Tesla je ponudio nasoj vojsci u prvom svjetskom ratu njegovo neko "tajno oruzje" ili neki "stit", sad nisam sigurna...pricam napamet, i nasa vojska ga je odbila smatrajuci ga ludakom.
I niko ne pljuje po njegovom djelu
...aj dovidjenja

pa gdje inace...na zdravlje?
da ih WW i Dr pometu odande...metlom...tj. penicilinom...on sight![]()

pa sta ja znam...mozda u prirodne nauke il nesto slicno, al de u natprorodno...
...mada ima ljudi za koje je mozak misaona imenica...![]()

pa sad...tamo ne smijes s vakim...ozbiljnim uvodnim postom
tj. smijes, al...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7160749&postcount=1
...ako gresim ispravite me.....