ShadowAssassin
Zainteresovan član
- Poruka
- 497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj skakaces samnom!![]()
Speleologiju, slobodno penjanje, alpinizam, ronjenje (doduse ne jako uspesno, ali trebalo bi da odem zimus u Egipat, pa da popravim), letela sam paraglajderom i zmajem u tandemu, toplovazdusnim balonom, snoubord...Ne mogu ni da se setim svega. Radoznala sam veoma i uvek volim da probam sve sto mi je novo
Aj skoci ti padobranom, pa mi kazi sta je najbolje!S obzirom da sam vecinu od toga probao i ja...cenim ga da je padobranstvo najbolje!
gde si letela balonom?
Aj skoci ti padobranom, pa mi kazi sta je najbolje!S obzirom da sam vecinu od toga probao i ja...cenim ga da je padobranstvo najbolje!

Plasim se, bre! Toga se jedino plasim...
PD08-3u je naziv vojnog padobrana s'kojim skace nasa vojska
A tandem skok nije uopste jeftin krece se od 130e do 150
PD 08 3U
padobran desantni... 08 3... upravljiv...
valjda to znaci... made in yugoslavia... kluz production...![]()

Tamo malo teze, al negde drugde, sto da ne!Pa?!
O ukusima ne treba raspravljati!i ja sam... jeste najzesce... ali da li je najbolje to je diskutabilno... svakako je najopasnije i najuzbudljivije...
pa to te piam... gde u bg... koje boje je bio balon... koji klub?
Stojim na raspolaganju!Videcu...Mozda me i nagovoris...Vidim da si fin, sto znaci da ces mi "ubijati" strah

Slusaj, imas i rezervni...tako da nije strasno i ako ti se ne otvori prvi!
Slusaj, imas i rezervni...tako da nije strasno i ako ti se ne otvori prvi!
HA HA HA. Ma ja se ne bojim da se padobran ne otvori, nego da se ja ne uspanicim u vazduhu.